Rămâi conectat

Politică Administrație

Ședință ordinară la Consiliul Local Ocna Mureș, joi, 29 august – vezi proiectele de pe ordinea de zi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sedinta cl ocna muresConsiliul Local al oraşului Ocna Mureş este convocat în ședință ordinară pe data de 29 august 2013, ora 17,oo, în sala de şedinţe a primăriei. Pe ordinea de zi se află 9 proiecte de hotărâre între care aprobarea contului anual de execuţie realizat de către toate unităţile din subordinea Oraşului Ocna Mureş; încetarea Contractului de închiriere încheiat între CL Ocna Mureş şi SALINA Ocna Mureş; rectificarea bugetului local şi a listei de investiţii pe anul 2013 etc.

PROIECT AL ORDINII DE ZI:

1. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea contului anual de execuţie realizat de către toate unităţile din subordinea Oraşului Ocna Mureş, care au fost subvenţionate în anul 2012 din bugetul local, conform anexei.

2. PROIECT DE HOTARARE privind încetarea Contractului de închiriere 3418/25.04.2002 încheiat între Consiliul local Ocna Mureş în calitate de Locator, pe de o parte, şi SALINA Ocna Mureş în calitate de Locatar, pe de alta parte .

3. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea încasării taxelor şi tarifelor aprobate prin HCLOM nr. 100/30.05.2013 în contul Oraşului Ocna Mureş; mandatarea primarului oraşului Ocna Mureş de a promova şi susţine la instanţele judecătoreşti competente a unei acţiuni în vederea preluării de la S.C. PREGO S.A. Ocna Mureş a unor bunuri proprietate publică sau privată a a oraşului Ocna Mureş.

4. PROIECT DE HOTARARE privind rectificarea bugetului local şi a Listei de investiţii ale oraşului Ocna Mureş pe anul 2013, conform anexelor 1 şi 2 .

5. PROIECT PE HOTARARE privind aprobarea contului trimestrial de execuţie al Oraşului Ocna Mureş pentru trimestrul Ii al anului 2013, conform anexelor nr. 1 şi 2 .

6. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea demolării construcţiilor proprietate privată a oraşului Ocna Mureş, având destinaţia de magazie, dezafectate, formate din una cameră birou, una magazie şi un şopron deschis, situate administrativ în oraşul Ocna Mureş, strada 9 Mai, jud. Alba, pe terenul înscris în C.F. nr. 71086 Ocna Mureş, cu nr. cad./top. 71086, scoase din funcţiune şi casate conform HCLOM nr. 74/25.04.2013.

7. PROIECT PE HOTARARE privind încetarea unor contracte de concesiune având ca obiect terenuri proprietate privată a oraşului Ocna Mureş, prin retragerea concesiunii de către concedent.

8. PROIECT PE HOTARARE privind aprobarea prelungirii duratei de execuţie a unor lucrări publice asumate prin Contractul de lucrări nr. 8081/20.05.2013, încheiat cu executantul S.C, CEZIANA STAR S.R.L.

9. PROIECT PE HOTARARE privind aprobarea achiziţiei de acordare de servicii socio- medicale de specialitate, în perioada septembrie-decembrie 2013, pentru o persoană cu afecţiuni neuromotorii, osteoarticulare şi musculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea