Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ședinţa ordinară din luna octombrie a Consiliului Local al oraşului Abrud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 17 octombrie 2013, la ora 13, Consiliul Local al orașului Abrud se va întruni din nou pentru ședinţa ordinară din luna octombrie care se va desfășura în sala de ședințe ,,Avram Iancu” a Primăriei orașului Abrud. Primarul Simina Nicolae a propus consilierilor locali spre dezbatere 14 puncte pe ordinea de zi, iar la sfârșitul ședinței se discută probleme diverse care țin de buna gospodărire a orașului.

Proiectul ordinii de zi cuprinde următoarele puncte:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

1. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier local a domnului David Ştefan.

2. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier local a domnului Pavel Nicolae Victor.

3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local aferent anului 2013.

4. Proiect de hotărâre privind completarea şi modificarea Planului anual de achiziţii publice pe anul 2013.

5. Proiect de hotărâre privind  aprobarea proiectului ,,Casa Parohială Abrud’’ cu finanţare nerambursabilă de la bugetul local, proiect depus de Parohia Ortodoxă Abrud.

6. Proiect de hotărâre privind  aprobarea proiectului  ”Casă Parohială Abrud Sat’’ cu finanţare nerambursabilă de la bugetul local, proiect depus de Parohia Ortodoxă Abrud Sat.

7. Proiect de hotărâre privind  aprobarea  proiectului ,,Izolare termică exterioară a clădirii bisericii’’ cu finanţare nerambursabilă de la bugetul local, proiect depus de către Biserica Baptistă Abrud.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării de material lemnos din pădurea oraşului, către populaţie.

10. Proiect de hotărâre pentru modificarea Art.1 din Hotărârea Consiliului Local Abrud nr.13 din data de 19 Iulie 2012 privind numirea reprezentanţilor Consiliului Local Abrud în Consiliul de Administraţie a Spitalului oraşului Abrud.

11. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Art.13 Cap. IV – Menţiuni speciale din Hotărârea Consiliului Local Abrud nr.42 din 26 August 2010, privind aprobarea Regulamentului pentru eliberarea şi folosirea permiselor de liberă trecere, pentru circulaţia autovehiculelor în oraşul Abrud.

12. Proiect de hotărâre privind acordarea unui premiu în valoare de 500 lei unui număr de 7 familii cu domiciliul în oraşul Abrud, care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă în cursul anului 2013.

13. Proiect de hotărâre  aprobarea asocierii oraşului Abrud prin Consiliul Local Abrud, cu Asociaţia ,,Împreună pentru Abrud’’ în cadrul proiectului ,,Incluziune socială şi pe piaţa muncii prin întreprinderi sociale’’

14. Proiect de hotărâre privind modificarea art.2 din Hotărârea Consiliului Local nr.53 din 21.07.2005, privind componenţa comisiei de licitaţie pentru închirierea unor parcele de teren din domeniul public al oraşului.

Probleme diverse.

Ovidiu CULDA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea