Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ședință la Consiliul Local Ocna Mureș – vezi proiectele de pe ordinea de zi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Local Ocna Mureș este convocat pentru joi, 28 februarie, în ședință ordinară ce se va desfășura în sala de ședințe a primăriei, începând cu ora 17.00. Pe ordinea de zi se află 10 proiecte de hotărâre, inițiate de primarul Silviu Vințeler, printre care aprobarea planului de organizare a rețelei școlare din Ocna Mureș; aprobarea documentaţiei tehnice privind lucrările „Modernizare a străzilor Vasile Alecsandri, Dr. Ion Raţiu şi T. Vladimirescu”; preluarea de către Consiliul Local Ocna Mureş, a unor bunuri ca urmare a încetării Contractului de concesiune cu SC Prego etc.

Proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind acordarea de scutire de la plata chiriei pentru apartamentul proprietate a oraşului Ocna Mureş, situat în Ocna Mureş, strada Colonia Monchim, nr.12, bl.7AB- 73-ANL, sc.B, ap. 10, jud. Alba, doamnei Gaspar Monica – chiriaşa apartamentului în cauză.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de organizare a reţelei şcolare de pe raza administrativ-teritorială a Oraşului Ocna Mureş, pentru anul şcolar 2013-2014.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea înregistrării în domeniul public al oraşului Ocna Mureş, a bunurilor rezultate în urma investiţiei realizate din fondul I.I.D. pe anul 2012 „Reabilitare reţea apă potabilă pe str. Gheorghe Bariţiu din oraşul Ocna Mureş”.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea parcelării imobilului „teren construibil, alei, spaţii verzi” situat administrativ în oraşul Ocna Mureş, cartier SODA, în suprafaţă de 45.795 m.p., înscris în C.F. nr.71127 Ocna Mureş, cu nr. top. . 30/1/1/1/1/1/1/1/1/2; înscrierea, în domeniul privat al oraşului Ocna Mureş a unei parcele nou formate, în vederea clarificării situaţiei juridice a acesteia .

5. Proiect de hotărâre pentru aprobarea documentaţiei tehnice privind lucrările „Modernizare a străzilor Vasile Alecsandri, Dr. Ion Raţiu şi T. Vladimirescu” conform proiectului tehnic nr 4/2013 întocmit de către S.C TULIP ALBA S.R.L.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea înscrierii, în domeniul privat al oraşului Ocna Mureş a imobilului teren construibil proprietate de stat, înscris în CF 72072 Ocna Mureş provenit din conversia de pe hârtie a c.f. 3696, cu nr. top. 1454/138/1/2, în suprafaţă de 1.000 mp, situat administrativ în Ocna Mureş, strada Ştefan cel Mare, în vederea clarificării situaţiei juridice a acestuia.

7. Proiect de hotărâre privind preluarea de către Consiliul Local Ocna Mureş, a unor bunuri ca urmare a încetării Contractului de concesiune nr. 12466/12.12.2002 încheiat între Consiliul local Ocna Mureş – concedent, pe de o parte şi S.C. PREGO S.A. Ocna Mureş concesionar, pe de altă parte.

8. Proiect de hotărâre privind încetarea contractului de concesiune nr 2316 din 30.03.2005, începând cu data de 01.03.2013, având ca obiect terenul situat în oraşul Ocna Mureş, strada Lalelelor, nr 9 înscris in CF nr.1 Ocna Mureş, cu nr top 1454/138/7 în suprafaţă de 250 mp, prin renunţarea concesionarului Decean Alexandru.

9. Proiect de hotărâre privind clarificarea situaţiei juridice a unor construcţii şi terenuri deţinute de către Societatea Comercială S.C. PERSIDA S.R.L. din Ocna Mureș.

10. Proiect de hotărâre privind propunerile Primăriei oraşului Ocna Mureş, judeţul Alba, care vor fi înaintate Prefectului judeţului Alba în vederea emiterii ordinului de atribuire în proprietate a terenurilor prevăzute la art.36, p-ctele. 2-5 din Legea nr.l8 din 19 februarie 1991 privind fondul funciar, republicată.

– Diverse

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea