Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ședință la CJ Alba – aprobarea contractului-cadru de delegare a gestiunii serviciului de transport public județean pe următorii 6 ani, pe ordinea de zi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 27 decembrie, de la ora 11.00, este programată ultima ședință din acest an a Consiliului Județean Alba. Pe ordinea de zi se află 11 proiecte de hotărâre, cel mai important fiind aprobarea contractului-cadru de delegare a gestiunii serviciului de transport public județean de persoane prin curse regulate, pentru perioada 1.05.2013 – 30.06.2019.

De asemenea, vor fi stabilite taxele locale și tarifele datorate bugetului general al județului Alba, în anul 2013 și prețurile medii la principalele produse agricole pe baza cărora se calculează veniturile din arendă în anul 2013.

Iată proiectele de pe ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor pentru serviciul de transport public județean de persoane prin curse regulate, utilizate de către operatorul de transport rutier S.C. Arieșul S.A.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractului-cadru de delegare a gestiunii serviciului de transport public județean de persoane prin curse regulate, pentru perioada 1.05.2013 – 30.06.2019, în județul Alba.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea constituirii Comisiei paritare pentru asigurarea propunerilor de atribuire a serviciului de transport public de persoane prin curse regulate și a licențelor de traseu pentru transportul public de persoane prin curse regulate pe traseele județene.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Alba nr. 142/23.08.2012 privind stabilirea de taxe locale și tarife datorate bugetului general al județului Alba, în anul 2013.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenelor contractelor de închiriere încheiate de Spitalul Județean de Urgența Alba Iulia.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea art. 48 din Regulamentul de organizare și funcționare al aparatului de specialitate al Consiliului Județean Alba.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcții al Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud.

8. Proiect de hotărâre privind stabilirea prețurilor medii la principalele produse agricole pe baza cărora se calculează veniturile din arendă în anul 2013.

9. Proiect de hotârare privind aprobarea Regulamentului și a Caietului de obiective pentru organizarea și desfășurarea concursului de proiecte de management la Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba.

10. Proiect de hotărâre privind propunerea candidaților pentru funcțiile de membri ai Consiliului de administrație al S.C. ”Parcul Industrial Cugir” S.A.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate actualizat pentru proiectul „Sistem de management integrat al deșeurilor în Județul Alba” finanțat în cadrul Programului Operațional Sectorial MEDIU.

12. Întrebări, interpelări, declaraţii politice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea