Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ședință de URGENȚĂ a Consiliului Medical de la Spitalul Orășenesc Câmpeni: Doctorii îl cer ÎNAPOI pe fostul manager

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În plină pandemie, conducerea Spitalului Orășenesc Câmpeni a fost schimbată, după ce fostului manager Călin Bodea îi expirase mandatul, fiind înlocuit cu „cântec” de noul manager interimar, Gog Valentin Tiberiu.

Astăzi, sâmbătă, 2 mai 2020, Consiliul Medical de la sediul Spitalului Orășenesc Câmpeni s-a întrunit într-o ședință de urgență, la care au participat 11 din cei 12 doctori membrii ai Consiliului. Singurul care n-a putut participa, fiind un medic specialist neurolog, din Camerun, având motive întemeiate, după o tură de gardă „horror”.

„În cadrul întâlnirii s-a discutat sitația numirii unui nou manager interimar, într-o perioadă de criză sanitară, fără consultarea corpului medical.

Pe această cale precizăm că managementul anterior a asigurat buna funcționare a spitalului în situația de urgență, a dispus la timp implementarea măsurilor de prevenție a infecției Covid-19, astfel că la momentul actual situația din spitalul nostru este una foarte bună, circuitele epidemiologice fiind funcționale, dotarea cu echipament de protecție fiind foarte bună, iar cazurile de infectare în rândul personalului medical fiind minime.

Considerăm că dl.ec. Bodea Ilie Călin are experiență și determinarea necesare pentru a continua activitatea de manager în Spitalul Orășănesc Câmpeni, fapt dovedit cu prisonință în ultimele 3 luni.

Corpul medical al Spitalului Orășenesc Câmpeni își va desfășura și de acum înainte activitățile respectând toate procedurile și protocoalele implementate la nivelul unității noastre”, au precizat doctorii din Consiliul Medicilor.

Ieri, prefectul de Alba, Nicolae Albu a confirmat pentru ziarulunirea.ro faptul că Bodea Călin a fost schimbat din funcție, pentru că i-a expirat mandatul, iar numirea domnului Gog Valentin Tiberiu este temporară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea