Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Secția Drumuri Naționale Alba efectuează lucrări de înlocuire a indicatoarelor rutiere deteriorate

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Subunitatea Secției de Drumuri Naționale Alba (SND), unul dintre cele 8 districte aflate în subordonarea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj, din cadrul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri efectuează pe lucrări de înlocuire a indicatoarelor rutiere deteriorate pe mai multe drumuri județene.

Așadar, pe Drumul Național 1, care face legătura între București și Oradea, și traversează orașele Sebeș, Alba Iulia, Teiuș și Aiud, angajații SND Alba au începu procesul de înlocuire a indicatoarelor rutiere, pentru o mai bună vizibilitate în zonă.

De asemenea, și indicatoarele deteriorate de pe Drumul Național 75, care leagă Turda de Câmpeni și mai departe de Ștei, și urcă pe valea Arieșului și traversează Munții Bihorului prin pasul Vârtop, vor fi înlocuite.

Un alt drum național, care leagă orașul Brad, din județul Hunedoara de orașele Abrud, Zlatna și Alba Iulia și anume DN74 este pe lista zonelor unde vor fi înlocuite indicatoarele rutiere.

Totodată, din informațiile preluate de la Direcțioa Regională de Drumuri și Poduri Cluj, personalul angajat în acest proces efectuează lucrări de igienizare a zonei drumului și a parcărilor pe DN7, care leagă Bucureștiul de orașul Nădlac, aflat la granița cu Ungaria, trecând prin orașul Sebeș.

surse: pagina oficială de Facebook a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după ce două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după ce două mașini s-au lovit Un accident între două autoturisme s-a petrecut sâmbătă, 18 mai, în jurul orei 8:00, în Blaj. În urma acestuia o persoană a fost incarcerată. Citește și: ACCIDENT rutier la Aiud: Un tânăr de 20 de ani a ajuns la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea