Secția de atletism a CS Unirea Alba Iulia încheie victorios sezonul! Două medalii de aur și una de argint la Campionatul Național de marș

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur în proba pe echipe senioare a Campionatului Național de 10 kilometri marș și două medalii la individual, de aur și argint, prin Ana Rodean și Mihaela Acatrinei.

Federația Română de Atletism a organizat sâmbătă, la București, întrecerile Campionatului Național de marș pentru seniori și tineret. Competiția a avut loc la masculin (50 km) și feminin (10 km), la individual și pe echipe.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Clasament SENIORI FEMININ INDIVIDUAL:

PMP - Alegeri parlamentare 2020

1. Ana Veronica Rodean (CS Unirea Alba Iulia) – campioană națională – 46:47;
2. Mihaela Acatrinei (CS Unirea Alba Iulia) vicecampioană națională – 47:00;
3. Andreea Arsine (CSU Galați) – 47:37.

Din componența lotului CS Unirea Alba Iulia a făcut parte și Georgiana Jid. Datorită vârstei, ea a participat și la categoria tineret, unde s-a clasat pe locul 6, iar în clasamentul senioarelor ocupă poziția a 10-a, cu timpul 59:06.

De precizat este că la această competiție, la proba de 10 km marș, Mihaela Acatrinei a obținut un record personal.

Grație rezultatelor obținute de sportivele antrenate de profesorul Gabriel Avram, CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la proba pe echipe.

Clasament SENIORI FEMININ ECHIPE:

1. CS Unirea Alba Iulia (Ana Veronica Rodean, Mihaela Acatrinei, Georgiana Cornelia Jid);
2. CSU Reșița (Elena Lăcrămioara Căruceriu, Mihaela Valentina Pușcașu, Anamaria Bolohan, Loredana Cocoș);
3. CSM Craiova (Maria-Diana Lătărețu, Speranța Costea, Otilia-Ștefania Segărceanu);

”Am obținut rezultate foarte bune și pot spune că a fost cea mai tare, cea mai bună, competiție de acest gen din ultimii ani. Sportivele au realizat o cursă foarte bună, inclusiv din punct de vedere tactic și au încheiat, astfel, victorios sezonul”, a spus antrenorul Gabriel Avram.

Pentru secția de atletism a CS Unirea alba Iulia urmează două săptămâni de pauză, după care va începe pregătirea pentru noul sezon competițional. Unul dintre principalele obiective este calificarea Anei Rodean la Jocurile Olimpice de vară din 2020 care, datorită rezultatelor, a demonstrat că merită să fie prezentă la Tokyo, alături de cei mai buni sportivi ai lumii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419