Rămâi conectat

Politică Administrație

Secretar executiv MP Alba: Marius Crăcea să intre pe matrimoniale, nu așa se face politică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Adelina Joldis MP02Organizația județeană a Mișcării Populare Alba nu empatizează cu tânărul politician Marius Bogdan Crăcea care și-a căutat iubită prin intermediul unei conferințe de presă.

Dacă liderul MP Alba, Clement Negruț, a spus, imediat după mediatizarea nefericitului eveniment, că nu agreează ”astfel de întâmplări”, a venit și rândul părții feminine din partid să-și exprime punctul de vedere.

Secretarul executiv al consiliului executiv județean al MP Alba, Adelina Alexandra Joldiș, a spus că ”nu așa se face politică” și ”dacă nu știe să învețe de la cei mai experimentați”.

”Nu mă interesează ca bărbat, sunt într-o relație”, a mai spus Adelina Alexandra Joldiș pentru România TV.

”Să intre pe matrimoniale. Nu cred că e cazul ca într-o conferință de presă, la sediul unui Adelina Joldis MP01partid, să-și rezolve astfel de probleme”, a completat secretarul executiv al MP Alba.

Colegiul Naţional al MP a votat, sâmbătă, excluderea preşedintelui organizaţiei municipiului Giurgiu, Bogdan Crăcea, cu 42 de voturi ”pentru” și 11 ”împotrivă”.

Președintele MP Traian Băsescu a votat împotriva excluderii. (D.S.)

Citește și Clement Negruț, despre colegul de partid de la Giurgiu care își caută iubită: Așa ceva la mine nu s-ar fi întâmplat 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea