Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț, despre colegul de partid de la Giurgiu care își caută iubită: Așa ceva la mine nu s-ar fi întâmplat 

Dragoş Suciu

Publicat

în

Vicepreședintele Mișcării Populare Clement Negurț a spus, joi, comentând anunțul inedit făcut de președintele MP Giurgiu care a anunțat într-o conferință de presă că își caută iubită, că situația nu s-ar fi putut întâmpla în județul Alba.

Clement Negrut23”Nu agreăm asemenea abordări. Un partid nou se poate confrunta și cu asemenea probleme din cauza lipsei de experiență – un partid politic nu e o agenție matrimonială (…) În prima fază mi s-a părut o glumă, însă chiar și o glumă poate afecta într-un fel sau altul. Mă delimitez și, totodată, voi avea un punct de vedere sâmbătă când va avea loc colegiul național. Nu avem ce să căutăm cu asemenea abordări, chiar dacă a fost o glumă, este una de prost gust”, a afirmat președintele MP Alba.

Deputatul de Alba a precizat, apoi, că o asemenea situație, într-o conferință a MP Alba nu s-ar fi putut întâmpla. ”Nu țin pe lângă mine oameni care își caută iubite în conferințe de presă ale partidului”, a mai spus Negruț.

”Aș merge mai departe. Să vedem cum a ajuns omul acela acolo. Suntem pericolul public numărul unu pentru PSD și PNL și te poți trezi cu unul trimis aici să-ți facă rău”, a mai precizat deputatul de Alba.

Marius Bogdan Crăcea a fost președintele organizației municipale Giurgiu, iar conferința de presă a avut loc marți.

„O să încep conferința de presă cu un scurt anunț care poate fi sintetizat astfel: politician giurgiuvean caut iubită. Alegerile locale se apropie și chiar dacă nu sunt eu prima opțiune a partidului, trebuie să fiu pregătit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt făcuți să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Sper, cu ajutorul presei, să devin candidatul ideal pentru primăria Giurgiu. Viitoarea iubită, ar fi ideal, să lucreze în sistemul de justiție. Dar, această condiție ar fi prea restrictivă. Criteriile de bază sunt: atrăgătoare și inteligentă. Confruntarea politică ar putea să se complice dacă luăm în considerație că ceilalți contracandidați sunt tați de fete”, a declarat Marius Bogdan Crăcea.

În urma scandalului, Marius Crăcea a fost exclus din organizație.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea