Ziarul Unirea

Clement Negruț, despre colegul de partid de la Giurgiu care își caută iubită: Așa ceva la mine nu s-ar fi întâmplat 

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Vicepreședintele Mișcării Populare Clement Negurț a spus, joi, comentând anunțul inedit făcut de președintele MP Giurgiu care a anunțat într-o conferință de presă că își caută iubită, că situația nu s-ar fi putut întâmpla în județul Alba.

Clement Negrut23”Nu agreăm asemenea abordări. Un partid nou se poate confrunta și cu asemenea probleme din cauza lipsei de experiență – un partid politic nu e o agenție matrimonială (…) În prima fază mi s-a părut o glumă, însă chiar și o glumă poate afecta într-un fel sau altul. Mă delimitez și, totodată, voi avea un punct de vedere sâmbătă când va avea loc colegiul național. Nu avem ce să căutăm cu asemenea abordări, chiar dacă a fost o glumă, este una de prost gust”, a afirmat președintele MP Alba.

ELIT

Deputatul de Alba a precizat, apoi, că o asemenea situație, într-o conferință a MP Alba nu s-ar fi putut întâmpla. ”Nu țin pe lângă mine oameni care își caută iubite în conferințe de presă ale partidului”, a mai spus Negruț.

”Aș merge mai departe. Să vedem cum a ajuns omul acela acolo. Suntem pericolul public numărul unu pentru PSD și PNL și te poți trezi cu unul trimis aici să-ți facă rău”, a mai precizat deputatul de Alba.

Marius Bogdan Crăcea a fost președintele organizației municipale Giurgiu, iar conferința de presă a avut loc marți.

„O să încep conferința de presă cu un scurt anunț care poate fi sintetizat astfel: politician giurgiuvean caut iubită. Alegerile locale se apropie și chiar dacă nu sunt eu prima opțiune a partidului, trebuie să fiu pregătit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt făcuți să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Sper, cu ajutorul presei, să devin candidatul ideal pentru primăria Giurgiu. Viitoarea iubită, ar fi ideal, să lucreze în sistemul de justiție. Dar, această condiție ar fi prea restrictivă. Criteriile de bază sunt: atrăgătoare și inteligentă. Confruntarea politică ar putea să se complice dacă luăm în considerație că ceilalți contracandidați sunt tați de fete”, a declarat Marius Bogdan Crăcea.

În urma scandalului, Marius Crăcea a fost exclus din organizație.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Proiect ambiţios al candidatului PNL Cristian Oniciu: Turismul – un angajament pentru Ciuruleasa (P)

Aşezarea geografică a comunei Ciuruleasa ne oferă o şansă în plus pentru dezvoltare, în special pentru ceea înseamnă partea de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

5 Comentarii

ion 14 ianuarie 2016 at 12:20

Nu mai prinzi parlamentul Negrutiule se termina slanina ta!!!!!

pilu 14 ianuarie 2016 at 12:58

”Mă delimitez și, totodată, voi avea un punct de vedere sâmbătă când va avea loc colegiul național”
Deci punctul tau de vedere trebuie aprobat la colegiul national ? Si daca nu ti-l aproba inseamna ca nu ai un punct de vedere ?
Acum nu ai un punct de vedere ?
Pai tu pe ce post esti acolo la MP-ul vostru ? Cred ca de vuvuzea locala.

contribuabil2016 14 ianuarie 2016 at 21:07

Sub o forma sau alta are!
Interesanta afirmatia ,,vuvuzea”….???!!!

ilie de la uzina 15 ianuarie 2016 at 9:12

si care e problema ? e asa de grav ca omul isi cauta iubita? e firesc, natural.
mai grav e faptul ca politicienii cu iubite au furat tara asta.
prefere sa va cautati iubite in detrimentul comisioanelor.

jean 16 ianuarie 2016 at 8:05

Mă întreb și eu ????dece i-o fi trebuind iubită din justiție ?? ?????

Comentariile sunt oprite