Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Sebeșenii pot spune ”Adio” mai ușor alături de candidații ARD?

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Graba, neatenția sau neprofesionalismul celor ce conduc campanii electorale provoacă de multe ori și situații ridicole, cum este și cea semnalată de un cititor din Sebeș care ne-a trimis imaginea  alăturată.

Așa cum vedeți, candidații ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie ne zâmbesc dintr-un mesh amplasat lângă un altul, aparținând unei firme de pompe funebre, astfel că mesajul rezultat ar fi… ”Din inimă pentru Sebeș – să spunem ”Adio” mai ușor”.

Suntem convinși că nu acesta a fost mesajul pe care atât candidații Alexandru Pereș și Clement Negruț cât și susținătorul lor, viceprimarul Sebeșului Adrian Bogdan, au vrut să-l transmită alegătorilor, totuși mulți sebeșeni se amuză privind alăturarea celor două mesh-uri, și își pun pe bună dreptate întrebarea dacă oferta de campanie electorală se referă și la lucrări funerare, sicrie cu capac frigorific sau… produse pentru pomană.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea