Rămâi conectat

Curier Județean

SEBEȘ: Tânăr suspectat că a sustras o sumă de bani din locuinţa unui vecin identificat de polițiști

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii de investigaţii Criminale din Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir, l-au identificat cu operativitate pe principalul suspect de comiterea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în cursul zilei de joi, 20 februarie a.c.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în seara zilei de 19.02.2014, F.M., de 24 de ani, din Petreşti, a pătruns în apartamentul unui vecin şi a sustras suma de 5.500 de lei.

După comiterea faptei, tânărul s-a deplasat în Cugir unde a cheltuit o parte din banii sustraşi, asupra lui fiind găsită suma de 3.000 de lei pe care poliţiştii au restituit-o păgubitului.

Faţă de F.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea