Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

SEBEȘ: Simpozionul naţional „Tradiţional şi step by step în slujba învăţământului românesc”, la a VII-a ediţie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şcoala gimnazială „Silviu Cărpinişianu”, structură a  Liceului Tehnologic Sebeş găzduieşte în perioada 2-3 noiembrie a VII-a ediţie a Simpozionului naţional „Tradiţional şi step by step în slujba învăţământului românesc”.

La simpozion s-au înscris aproximativ 70 de cadre didactice şi elevi din toată ţara. Tematica ediţiei din acest an este „Modele de bune practici în activitatea didactică” şi participă cu lucrări profesori şi elevi de la şcoli din Bucureşti, Craiova, Piteşti, Mehedinţi, Ploieşti, Bârlad, Braşov, Cluj, Oradea, Hunedoara, Reşiţa, Maramureş, Ialomiţa, Brăila, Bacău sau Suceava.

Organizarea celei de-a şaptea ediţii a simpozionului demonstrează faptul că a avut un impact pozitiv asupra cadrelor didactice şi elevilor din întreaga ţară. Sperăm ca în timp să devină un etalon în desfăşurarea unor astfel de evenimente”, a spus prof. Petronela Irimie, director adjunct al Liceului Tehnologic Sebeş.

Simpozionul debutează vineri, 2 noiembrie, cu „Zilele porţilor deschise”, ocazie cu care sunt aniversaţi 10 ani de funcţionare a alternativei educaţionale Step by Step în şcoala din Sebeş. În intervalul orar 8.00-11.00 părinţii şi toţi cei interesaţi pot  vizita şi lua parte la activităţile ce au loc la Şcoala gimnazială „Silviu Cărpinişianu”.

Step by step înseamnă educarea elevului într-o manieră în care acesta nu resimte presiunea notei, a catalogului sau a temei, dar respectându-se programa şcolară”, a spus Gligor Stăvar, promotor al Step by Step în Sebeş, învăţător cu o activitate de peste 30 de ani.

Fiecare participant la Simpozionul naţional „Tradiţional şi step by step în slujba învăţământului românesc” va primi un DVD-ul cu ISSN cu lucrările prezentate, iar la secţiunea destinată elevilor, cele mai bune lucrări vor fi recompensate cu diplome şi premii.

Simpozionul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Casa Corpului Didactic Alba, Primăria Municipiului Sebeş şi Asociaţia ,,GISAS” Sebeş.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea