Rămâi conectat

Actualitate

Sebeș: Dezbatere publică privind asigurarea gratuității pentru elevii din Municipiul Sebeș la transportul public local

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sebeș: Dezbatere publică privind asigurarea gratuității pentru elevii din Municipiul Sebeș la transportul public local

Primăria Municipiului Sebeș aduce în dezbatere publică” Proiectul de hotărâre privind asigurarea gratuității pentru elevii din Municipiul Sebeș la transportul public local de persoane precum și aprobarea regulamentului de acordare a acestor facilități”.

Cetățenii pot consulta proiectul și regulamentul la proiect afișate pe pagina de internet a instituției www.primariasebes.ro, secțiunea Consiliul local-Acte administrative-Proiecte de hotărâre aflate în dezbatere publică.

Acest proiect urmează a fi supus aprobării în ședinta ordinară a Consiliului Local al Municipiului Sebeș din data de 28.02.2022.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ la registratura Primăriei Municipiului Sebeș, Piața Primăriei, nr. 1 (de luni până joi, în intervalul orar 8.30-16.30 și vineri în intervalul orar 8.30-14.00) sau pe adresa de e-mail a instituției: [email protected].


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea