Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Sebeș, 4 mai 2019: Prima ediție a cross-ului ciclist Râpa Roșie

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Sâmbătă, 4 mai 2019, la Râpa Roșie, se va desfășura prima ediție a „Cross-ului Prieteniei – Râpa Roșie” Sebeș, un eveniment de promovare a sportului, a ciclismului și a rezervației naturale Râpa Roșie ca obiectiv turistic.

Sunt așteptați să participe atât sportivi, cât și amatori, pasionați de ciclism, care se pot înscrie la sediul Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș. Cross-ul va porni sâmbătă, 4 mai 2019, la ora 10:00, de pe platoul din fața Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, acolo unde este punctul de întâlnire. Traseul de desfășurare urmează direcția strada Călărași-Drumul Dăii-Râpa Roșie. Înscrierea este gratuită pentru toate categoriile de participanți, singura condiție fiind echipamentul adecvat, iar primii 100 de cicliști înscriși vor primi cadouri-surpriză.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Comunei Cut și Primăria și Consiliul Local al comunei Daia Română.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Femeie atacată noaptea de doi tineri într-un gang din Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie atacată noaptea de doi tineri într-un gang din Alba Iulia Doi tineri din Alba Iulia, dintre care unul minor, au fost condamnați la pedepse cu închisoare pentru tâlhărie calificată. Cei doi au atacat noaptea o femeie și i-au smuls geanta. Femeia nu s-a lăsat, astfel încât unul dintre agresori i-a răsucit mâna până când […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea