Rămâi conectat

Actualitate

Se schimbă conducerea Poliţiei Oraşului Cugir. Comisarul şef Milu Todea revine la comandă, subcomisarul Paul Traian Şerban merge adjunct la Poliţia Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Paul Traian Serban La  aproape un an de la numirea ca şef al Poliţiei Oraşului Cugir, (8 mai 2013), subcomisarul Paul Traian Şerban va fi numit începând cu data de 6 mai a.c, în funcţia de adjunct al Şefului Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

 Potrivit unor surse demne de încredere, la conducerea Poliţiei Cugir va reveni, după o perioadă tot de un an, comisarul şef Milu Constantin Todea , care a îndeplinit calitatea de comandant al Poliţiei din Cugir în perioada 27 martie  2012- 8 mai 2013.

  Milu TodeaUlterior, comisarul şef Milu Todea a îndeplinit atribuţiile şefului Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, funcţie rămăsă vacantă în urma încetării raporturilor de serviciu prin pensionare a comisarului şef de poliţie Gigel Huţanu. 

 Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi Meteorologii ANM au emis o atenționare de vreme rea, valabilă în mai  multe regiuni ale țării, până joi, 21 martie.  Citește și: Cum va fi VREMEA până în 15 aprilie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea