Se întoarce canicula. Temperaturile ”sar” de 8 la 30 de grade Celsius

Se întoarce canicula. Temperaturile ”sar” de 8 la 30 de grade Celsius

Se pare că încă nu am scăpat de caniculă. După o perioadă de temperaturi destul de joase, vom avea parte iar de caniculă în anumite zone ale țării. METEO Romania. Temperaturile cresc până la valori caracteristice verii. semn că frigul se mai lasă încă așteptat. Prognoza meteo România 23-29 septembrie 2019, scrie Cancan.

Vreme de vară săptămâna viitoare! În prognoza meteo pentru intervalul 23-29 septembrie 2019 există valori chiar și de 31 grade C înregistrate în București. Și la munte temperaturile vor fi în creștere.

ELIT

METEO Romania. Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă se vor menține deficitare în toată țara.

METEO Romania. Octombrie 2019 va fi o tot o lună caldă în România, temperaturile maxime și minime încadrându-se între 23 grade și 3 grade C. Temperaturile scăzute vor veni însă de la mijlocul lui octombrie, ceea ce înseamnă că toamna își va intra cu adevărat în drepturi începând cu acest interval de timp. Precipitațiile însă vor fi mai slabe.

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...