Rămâi conectat

Curier Județean

Se apropie Ziua Îndrăgostiţilor. Cum să îţi petreci cea mai romantică zi din an. Câteva idei pentru a-ţi surprinde jumătatea

Alexandra Mates

Publicat

în

ziua-indragostitilor.Ziua Îndrăgostiţilor se apropie cu paşi repezi, iar dacă eşti săgetat de Cupidon ar trebui să te pregăteşti din timp. Asta pentru a fi sigur că o să-i oferi jumătăţii tale momente de neuitat, prin care să-i demonstrezi iubirea. Sunt multe feluri în care îţi poţi petrece această zi şi o poţi transforma într-una de neuitat, atât pentru tine cât şi pentru partenera de viaţă. Fie că îţi doreşti să o petreci într-un cadru intim, acasă sau în oraş, ori într-un club cu iubita, alături de cuplurile din gaşca ta, Valentine’s Day poate fi una deosebită, aşa cum ai visat. Tot ce trebuie să faci este să pregăteşti terenul. Vă propunem mai jos câteva idei pentru a petrece cum se cuvine această zi, cea mai romantică a anului.

 Cina romantică

 ValentinŞi cum altfel puteam începe dacă nu cu o cină romantică. Multe cupluri aleg să îşi sărbătorească dragostea la o cină romantică, la un restaurant mai select. Dacă îţi doreşti şi tu o asemenea atmosferă, încearcă să rezervi o masă la un restaurant care să ofere un cadru cât mai intim şi propice unei astfel de zile speciale. Cu siguranţă vei găsi în oraş şi restaurante care oferă promoţii în această zi specială, aşa că probabil vei avea de unde alege.

 În intimitate, acasă

 Evident, şi acasă, Ziua Îndrăgostiţilor poate fi la fel de romantică precum la un restaurant select. Puteţi găti împreună sau unul pentru celălalt, aranja masa cât mai romantic cu putiinta, aprinde lumânări şi la final, servi câte un pahar de şampanie în cada cu apă fierbinte în care aţi presărat câteva uleiuri aromate. Cât despre desert… nu mai trebuie să spunem ce înseamnă acesta, nu-i aşa?

 Activităţi inedite. Momente demult visate

 Dacă o cină romantică la un restaurant select pare alegerea clasică pentru Ziua Îndrăgostiţilor şi sunteţi mai îndrăzneţi, puteţi alege ceva cu totul inedit pentru a vă petrece ziua, ceva la care vă gândeaţi de mult dar nu aţi avut nici timpul nici dispoziţia pentru a încerca. Un exerciţiu de călărie, o plimbare cu balonul, o excursie la schi, o ieşeală într-un cadru romantic, cum ar fi la pensiunea cu cel mai mare pat din România, sau la patinoar etc. Aveţi la dispoziţie o mulţime de posibilităţi pentru a vă distra şi simţi bine împreună în această zi deosebit de frumoasă.

 Cadourile

cadou Sunt multe cupluri care aleg să îşi facă cadouri unul altuia de ziua lor. Acesta poate fi un ritual romantic şi cât se poate de special, în care să îi arăţi iubitei tale cât de mult o iubeşti, să îi faci încă o dată dovada acestui lucru. Dacă sunteţi de puţin timp împreună, fă un cadou mic. Contează în primul rând cum îl împachetezi şi nu ce oferi.

 Partenera/ul. Ţine cont de ce-i place, ce nu-i  place şi ce şi-ar dori

 Cel mai important aspect la care trebuie să te gândeşti atunci când planifici Ziua Îndrăgostiţilor este chiar iubita ta. Ce anume îi place şi ce nu? Ce şi-ar dori el cel mai mult? Această zi simbolizează iubirea şi tocmai de aceea nu trebuie să fii deloc egoistă atunci când alegi ce veţi face, unde veţi merge, cum veţi sărbători. Abia după ce ai răspuns la întrebările de mai sus trebuie să ţi le pui pe cele legate de tine, după care să încerci să alegi calea de mijloc în cazul în care dorinţele voastre nu coincid.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea