Scutul Pădurii: O firmă cu punct de lucru în Valea Bistrii, amendată pentru că nu a avut documente pe lemne, care au fost apoi confiscate

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice au confiscat 186 metri cubi de material lemnos, în urma unui control la o societate de depozitare, prelucrare şi comercializare a materialului lemnos din Valea Bistrii.   

La data de 29 august 2018, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din IPJ Alba, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Judeţene Cluj, cu sprijinul poliţiştilor din judeţul Cluj, au făcut un control la punctul de lucru din localitatea Valea Bistrii al unei societăţi comerciale specializată în depozitarea, prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos.

ELIT

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documente legale de provenienţă pentru 186,3 metri cubi de material lemnos, de esenţă răşinoasă, precum şi faptul că reprezentantul societăţii nu a înregistrat, în mod corect, în evidenţe, documentele de însoţire a materialului lemnos.

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar complementar s-a dispus confiscarea cantității de 186,3 metri cubi de material lemnos.

Mihail David - 2020

Acţiunile de prevenire şi combatere a delictelor silvice vor continua.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...