Rămâi conectat

Actualitate

Scutul Pădurii în Alba – material lemnos confiscat de poliţiştii din Cîmpeni de la o firmă din Valea Bistrii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

20 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţiştii din Cîmpeni, în urma unui control la o societate comercială din Valea Bistrii.

control firma lemneAcţiunile comune de control, organizate de poliţişti specializaţi în combaterea delictelor silvice, împreună cu lucrători silvici, la societăţile comerciale şi persoane fizice specializate în exploatarea şi prelucrarea materialului lemnos, au continuat.

Potrivit IPJ Alba, „luni, 7 martie, cu ocazia verificărilor efectuate de poliţiştii din Cîmpeni împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Valea Arieşului – Cîmpeni, la o instalaţie de debitat material lemnos din Valea Bistrii, s-a constatat o diferenţă de 20 de metri cubi de material lemnos ce nu a fost înregistrat în evidenţe,  deşi aceasta figura pe avizele primare de însoţire, găsite cu ocazia controlului.

Totodată, la domiciliul unui cetăţean din Valea Bistrii, poliţiştii au identificat o altă instalaţie de debitat material lemnos, pentru care nu s-a putut prezenta un registru de evidenţă intrări-ieşiri de material lemnos.

Faţă de cei doi posesori ai instalaţiilor de debitat material lemnos, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 21, alin. 1 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar complementar, a fost luată măsura confiscării valorice a cantităţii de 20 de metri cubi material lemnos, ce nu a fost evidenţiată corespunzător în documente.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea