Rămâi conectat

Actualitate

SCUTUL PĂDURII în Alba: AMENZI de 13.300 de lei. Cât material lemnos a fost confiscat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SCUTUL PĂDURII în Alba: AMENZI de 13.300 de lei. Cât material lemnos a fost confiscat

În perioada 26- 27 mai 2023, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

La acțiune, alături de polițiști, au participat specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba și lucrători din cadrul ocoalelor silvice.

Cu această ocazie, au fost efectuate 23 de controale privind transportul de material lemnos, 4 în fondul forestier și două în locuri de depozitare a materialului lemnos.

Au fost aplicate 13 sancțiuni la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și 51 la alte acte normative, în valoare totală de 13.300 de lei și a fost confiscată cantitatea de 70 de metri cubi de material lemnos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața Meteorologii ANM au emis marți, 23 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de ploi abundente și vânt puternic, valabilă în Alba și alte județe din țară până miercuri dimineața, ora 8.00. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea