Rămâi conectat

Actualitate

Scutul Pădurii face noi “victime”! 14 metri cubi de material lemnos, confiscat la Galda de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbătă după-amiază, polițiștii din Galda de Jos au oprit pentru control, pe raza comunei, un camion cu remorcă, care transporta material lemnos și era condus de un bărbat în vârstă de 40 de anii, din municipiul Aiud.

 

Potrivit IPJ Alba, “în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că datele cantitative privind materialul lemnos din remorcă, evidențiate în SUMAL, nu corespundeau cu realitatea, în sensul că, din cei 14,4 metri cubi de material lemnos cu care era încărcată remorca, au fost declarați 11.

 

Polițiștii au luat măsura sancționării conducătorului auto, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar cantitatea de 14,4 metri cubi material lemnos, a fost confiscată.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Servicii medicale pentru terapia durerii

Unirea Ziarul

Publicat

în

Servicii medicale pentru terapia durerii Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății va fi modificată potrivit proiectului de lege adoptat în această săptămână în Camera Deputaților, urmând să fie introdus un nou drept al pacientului asigurat în sistemul medical de stat – acela de a primi servicii medicale pentru terapia durerii. Serviciile medicale pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea