Rămâi conectat

Curier Județean

SCUTUL PĂDURII: Bărbat din comuna Vadu Moților, sancționat de polițiști. 35 de brazi de Crăciun au fost confiscați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au confiscat 35 de pomi de Crăciun tăiaţi ilegal. Acţiunile de prevenire şi combatere a tăierii şi comercializării ilegale de pomi de Crăciun vor continua.

La data de 11 decembrie 2018, în jurul orei 24.00, poliţiştii Secției 9 Poliție Rurală Cîmpeni, în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de pomi de Crăciun, pe raza localităţii Dealu Frumos, comuna Vadu Moţilor, l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din comună, în timp ce transporta, cu un tractor,  35 de pomi de Crăciun pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar pomii de Crăciun au fost predaţi unui ocol silvic, pentru valorificare.

Acţiunile de protejare a fondului forestier, vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea