Scutul pădurii: Aproape 70 de metri cubi de material lemnos confiscați de la un bărbat din Vidra. Nu avea acte de proveniență

Aproape 70 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni, în urma unor controale efectuat la instalaţii de prelucrare a lemnului din comuna Vidra.

ELIT

La data de 21 martie a.c., polițişti Secției 9 Poliție Rurală Cîmpeni, împreună cu  reprezentanți ai Gărzii Forestiere Județene Alba și specialiști silvici din cadrul Ocolului Silvic Abrud, au făcut verificări la doua instalații de prelucrare a materialului lemnos, situate în localitatea Vârtănești, comuna Vidra.

Mihail David - 2020

Cu ocazia controalelor, s-a constatat că proprietarul celor două instalaţii, un bărbat în vârstă de 67 de ani, deținea, fără documente legale de proveniență, 62 de metri cubi de cherestea și 7,3 metri cubi de buștean rotund din speciile molid și brad.

Faţă de acesta, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind contravenţiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

toma 22 martie 2018 at 15:39

Voi incercati sa ne faceti sa credem ca e mai mare caruta mocanului decit tirul austriacului din Sebes.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...