Rămâi conectat

Curier Județean

Scutul Pădurii: 91 metri cubi de lemn fără documente legale confiscați la Lupșa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii au confiscat 91 de metri cubi de material lemnos, în urma unui control la punctul de lucru al unei persoane autorizată să efectueze activităţi de prelucrare şi comercializare al materialului lemnos, din comuna Lupşa.

control firma lemneLa data de 02.03.2016, poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică al IPJ Alba, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa, jandarmi, lucrători ai Gărzi Forestiere Județene Alba și ai Ocolului Silvic Valea Arieșului, au desfăşurat, pe raza comunei Lupşa, o acţiune ce a vizat combaterea ilegalităţilor silvice.

Astfel, în urma verificării efectuate la punctul de lucru, din localitatea Muşca, al unei persoane fizice autorizate să efectueze activităţi de prelucrare şi comercializare a materialului lemnos, s-a constatat că aceasta deținea cantitatea de 91 de metri cubi de material lemnos, de esenţă răşinoasă, fără a putea prezenta documente legale de provenienţă.

Faţă de Ş.C.I., a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 19 al.1 din Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 25.000 lei, iar cei 91 de metri cubi de material lemnos, deţinuţi ilegal, au fost confiscaţi. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea