Scrisoare deschisă adresată „tinerilor frumoși și liberi”, oamenilor ” noi în politică”, din holograma politică numită ” U.S R.”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Scrisoare deschisă adresată „tinerilor frumoși și liberi”, oamenilor ” noi în politică”, din holograma politică numită ” U.S R.”

Mă adresez în modul cel mai direct celor care se află, în aceste zile, pe același culoar politic cu Partidul Acțiunii Naționale Alba-A.N.A. și flutură toate proiectele pentru care eu, faptic, am luptat în consiliul local al municipiului Alba Iulia în ultimii 4 ani..

Dincolo de faptul că au ajuns să funcționeze pe aceleași principii ca și toate partidele, adică cu conducere dictatorială de la centru, practic ordonându-se de acolo cu cine să fuzioneze, pe cine să aibă candidat, etc., am următoarele întrebări pentru dânșii:

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

1. Ce v-a oprit în ultimii doi ani să participați activ la viața publică a orașului, să aveți interpelări în consiliul local, propuneri de proiecte??..V-am propus, public, încă de acum un an, ca prin intermediul meu să propuneți proiecte de h.c.l. și să le susțineți..

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

2. După fuziunea cu PLUS ce fuziune și ce metamorfoză mai pregătiți?

Mircea Trifu , consilier al PARTIDULUI ACȚIUNEA NAȚIONALĂ ALBA