Rămâi conectat

Politică Administrație

Scrisoare deschisă adresată „tinerilor frumoși și liberi”, oamenilor ” noi în politică”, din holograma politică numită ” U.S R.”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scrisoare deschisă adresată „tinerilor frumoși și liberi”, oamenilor ” noi în politică”, din holograma politică numită ” U.S R.”

Mă adresez în modul cel mai direct celor care se află, în aceste zile, pe același culoar politic cu Partidul Acțiunii Naționale Alba-A.N.A. și flutură toate proiectele pentru care eu, faptic, am luptat în consiliul local al municipiului Alba Iulia în ultimii 4 ani..

Dincolo de faptul că au ajuns să funcționeze pe aceleași principii ca și toate partidele, adică cu conducere dictatorială de la centru, practic ordonându-se de acolo cu cine să fuzioneze, pe cine să aibă candidat, etc., am următoarele întrebări pentru dânșii:

1. Ce v-a oprit în ultimii doi ani să participați activ la viața publică a orașului, să aveți interpelări în consiliul local, propuneri de proiecte??..V-am propus, public, încă de acum un an, ca prin intermediul meu să propuneți proiecte de h.c.l. și să le susțineți..

2. După fuziunea cu PLUS ce fuziune și ce metamorfoză mai pregătiți?

Mircea Trifu , consilier al PARTIDULUI ACȚIUNEA NAȚIONALĂ ALBA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea