Scrisoare (de adio): Ionuţ Fulea, numai tu n-ai înţeles, Simedru va fi ales!
Dragă Ionuţ (Ioan) Fulea, candidat PDL=ARD la Camera Deputaţilor în Colegiul Cugir-Zlatna, îţi scriu aceste ultime rânduri înaintea alegerilor de duminică, 9 decembrie, pe care le-ai pierdut din start, din mai multe motive. Îţi voi explica unele dintre ele, în speranţa că poate, măcar în ultimul ceas, îţi vei cere scuze fanilor tăi, pentru PDL-ul din care faci parte şi pentru jalnica ta prestaţie din această campanie electorală.
Oricât încerci să te ascunzi după deget, eşti cunoscut numai datorită activităţii tale artistice. În politică, ai rămas un anonim, nu ai avut nicio iniţiativă în calitate de consilier judeţean, nici nu ştiu dacă ai înţeles bine ce scria în proiectele pe care le-ai votat. Problemele oamenilor din judeţ ţi-au fost, în tot acest timp, străine, pentru că singurele tale deplasări în teritoriu au avut ca scop recitalurile artistice şi concertele pentru care ai fost plătit bine de către organizatori. Ceea ce mi se pare firesc de altfel, asta ştii tu să faci cel mai bine pe lumea asta: să cânţi!
Duminică, 9 decembrie, vei pierde alegerile parlamentare, pentru că faci parte din gaşca pedelistă a lui Traian Băsescu, pentru că eşti un Incompetent politic şi un Mincinos, ceea ce nu face cinste artistului Ionuţ Fulea.
Pe modelul maneliştilor, ai făcut play-back politic, vorbind despre iniţiativa ta cu programul „Rabla” pentru utilajele agricole, dovadă că nu cunoşti nici măcar ce s-a întâmplat în guvernarea pedeliştilor tăi. Programul Rabla pentru utilajele agricole a pornit în România încă din 2009! Bună dimineaţa, dragă Ionuţ, bine ai venit în 2012! 2012- Anul Victoriei, Anul USL!
Vreau să te informez pe această cale că România face parte din Uniunea Europeană din anul 2007. Deci, de vreo 5 anişori aşa, conceptul de zonă defavorizată pe care îl propui pentru oraşul Zlatna e expirat! În Uniunea Europeană, dragă Ionuţ (Ioan) Fulea, candidat PDL=ARD, nu mai există zone defavorizate, ci regiuni de dezvoltare. Lecţia despre Europa o ţinem însă altădată.
Ideea ta cu legarea Cugirului de autostradă este de fapt ideea candidaţilor USL din Colegiul Cugir-Zlatna, care au şi făcut demersuri în acest sens. Voi, când aţi proiectat autostrada, aţi uitat de Cugir şi acum vii să dregi busuiocul. Vezi tu, nu ţine. Mai bine faci în continuare vocalize, te pregăteşti de concerte, împarţi CD-uri şi promovezi folclorul, pentru că în politică nu ai ce căuta! Ionuţ, numai tu n-ai înţeles, Simedru va fi ales!
Ca o concluzie, motivul pentru care ţi-am răspuns eu, dragă Ionuţ, şi nu candidatul USL la Camera Deputaţilor, este unul cât se poate de simplu: domnul Simedru nu a dorit să îţi răspundă, pentru că nu a considerat că e cazul să te faci şi mai tare de râs. Domnia sa te-a invitat la o dezbatere în direct, de care ai fugit, pentru că ştii că te-ar fi făcut una cu pământul, din cauză că nu cunoşti legislaţie, nu înţelegi problemele, nu ştii cu ce se mănâncă deputăţia. Dacă ţii cu orice preţ să afli, Dan-Coriolan Simedru te-a compătimit când a văzut ce prestaţie electorală ai şi nu a dorit să te pună într-o situaţie şi mai penibilă, explicându-ţi ce prostii înşiri, ce se întâmplă în Camera Deputaţilor şi cum se rezolvă problemele. Acum ai înţeles de ce?
Toate cele bune, dragă Ionuţ! Îţi promitem că îţi vom asculta cântecele cu aceeaşi plăcere şi te vom aplauda la spectacolele artistice. Nu vrem, nici noi, nici cetăţenii, să te dai în spectacol în Parlament, pentru că, în politică, eşti de statura lui Boc.
Radu CORMOŞ,
Director campanie candidat USL Dan-Coriolan SIMEDRU
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
23 iulie 1869 | Se naște Gheorghe Adamescu, istoric literar și membru corespondent al Academiei Române
23 iulie 1869 | Se naște Gheorghe Adamescu, istoric literar și membru corespondent al Academiei Române Gheorghe Adamescu (n. 23 iulie 1869, București, România – d. 4 aprilie 1942, București, România) a fost un istoric literar, membru corespondent al Academiei Române din 1921, bibliograf, profesor de limba română și limba latină și autorul unor manuale […]
Pe 23 iulie, credincioșii îl cinstesc pe Sfântul Mucenic Foca. Cine a fost acesta
Pe 23 iulie, credincioșii îl cinstesc pe Sfântul Mucenic Foca. Cine a fost acesta Sfântul Mucenic Foca, cunoscut și sub numele de Sfântul Foca, este comemorat pe 23 iulie în calendarul ortodox. În această zi, credincioșii îi aduc omagiu și sărbătoresc memoria sa. Sfântul Mucenic Foca a fost un episcop și martir creștin din secolul […]
23 iulie, Ziua Presei Militare Române. Prima publicaţie militară din România s–a înfiinţat pe vremea lui Cuza
Ziua presei militare este sărbătorită an de an la 23 iulie și aminteşte de data la care, în anul 1859, a apărut, la Bucureşti, prima publicaţie a Armatei Române, „Observatorul militar, diariu politicu şi scientificu” (până la 3 dec. 1859). Prin tradiţie, în această zi sunt omagiate generaţiile de ziarişti în uniformă care şi – […]