Scrisoare (de adio): Ionuţ Fulea, numai tu n-ai înţeles, Simedru va fi ales!

Dragă Ionuţ (Ioan) Fulea, candidat PDL=ARD la Camera Deputaţilor în Colegiul Cugir-Zlatna, îţi scriu aceste ultime rânduri înaintea alegerilor de duminică, 9 decembrie, pe care le-ai pierdut din start, din mai multe motive. Îţi voi explica unele dintre ele, în speranţa că poate, măcar în ultimul ceas, îţi vei cere scuze fanilor tăi, pentru PDL-ul din care faci parte şi pentru jalnica ta prestaţie din această campanie electorală.
Oricât încerci să te ascunzi după deget, eşti cunoscut numai datorită activităţii tale artistice. În politică, ai rămas un anonim, nu ai avut nicio iniţiativă în calitate de consilier judeţean, nici nu ştiu dacă ai înţeles bine ce scria în proiectele pe care le-ai votat. Problemele oamenilor din judeţ ţi-au fost, în tot acest timp, străine, pentru că singurele tale deplasări în teritoriu au avut ca scop recitalurile artistice şi concertele pentru care ai fost plătit bine de către organizatori. Ceea ce mi se pare firesc de altfel, asta ştii tu să faci cel mai bine pe lumea asta: să cânţi!
Duminică, 9 decembrie, vei pierde alegerile parlamentare, pentru că faci parte din gaşca pedelistă a lui Traian Băsescu, pentru că eşti un Incompetent politic şi un Mincinos, ceea ce nu face cinste artistului Ionuţ Fulea.
Pe modelul maneliştilor, ai făcut play-back politic, vorbind despre iniţiativa ta cu programul „Rabla” pentru utilajele agricole, dovadă că nu cunoşti nici măcar ce s-a întâmplat în guvernarea pedeliştilor tăi. Programul Rabla pentru utilajele agricole a pornit în România încă din 2009! Bună dimineaţa, dragă Ionuţ, bine ai venit în 2012! 2012- Anul Victoriei, Anul USL!
Vreau să te informez pe această cale că România face parte din Uniunea Europeană din anul 2007. Deci, de vreo 5 anişori aşa, conceptul de zonă defavorizată pe care îl propui pentru oraşul Zlatna e expirat! În Uniunea Europeană, dragă Ionuţ (Ioan) Fulea, candidat PDL=ARD, nu mai există zone defavorizate, ci regiuni de dezvoltare. Lecţia despre Europa o ţinem însă altădată.
Ideea ta cu legarea Cugirului de autostradă este de fapt ideea candidaţilor USL din Colegiul Cugir-Zlatna, care au şi făcut demersuri în acest sens. Voi, când aţi proiectat autostrada, aţi uitat de Cugir şi acum vii să dregi busuiocul. Vezi tu, nu ţine. Mai bine faci în continuare vocalize, te pregăteşti de concerte, împarţi CD-uri şi promovezi folclorul, pentru că în politică nu ai ce căuta! Ionuţ, numai tu n-ai înţeles, Simedru va fi ales!
Ca o concluzie, motivul pentru care ţi-am răspuns eu, dragă Ionuţ, şi nu candidatul USL la Camera Deputaţilor, este unul cât se poate de simplu: domnul Simedru nu a dorit să îţi răspundă, pentru că nu a considerat că e cazul să te faci şi mai tare de râs. Domnia sa te-a invitat la o dezbatere în direct, de care ai fugit, pentru că ştii că te-ar fi făcut una cu pământul, din cauză că nu cunoşti legislaţie, nu înţelegi problemele, nu ştii cu ce se mănâncă deputăţia. Dacă ţii cu orice preţ să afli, Dan-Coriolan Simedru te-a compătimit când a văzut ce prestaţie electorală ai şi nu a dorit să te pună într-o situaţie şi mai penibilă, explicându-ţi ce prostii înşiri, ce se întâmplă în Camera Deputaţilor şi cum se rezolvă problemele. Acum ai înţeles de ce?
Toate cele bune, dragă Ionuţ! Îţi promitem că îţi vom asculta cântecele cu aceeaşi plăcere şi te vom aplauda la spectacolele artistice. Nu vrem, nici noi, nici cetăţenii, să te dai în spectacol în Parlament, pentru că, în politică, eşti de statura lui Boc.

Radu CORMOŞ,
Director campanie candidat USL Dan-Coriolan SIMEDRU

ELIT

ADEZIUNE PLUS ALBA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Mesaje de Sfântul Ioan amuzante. URĂRI şi FELICITĂRI haioase pentru prietenii care își sărbătoresc onomastica

Mesaje amuzante şi hazlii de Sfântul Ion 2021 • Urări şi felicitări haioase de Sfântul Ioan. SMS de Sfântul Ioan… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

MESAJE de Sfântul Ion HAIOASE. Idei de SMS -uri pentru prietenii glumeţi dar şi pentru cei îndrăgostiţi, care îşi aniversează astăzi onomastica

Mesaje de Sfantul Ioan haioase. Urărări și felicitări de Sfantul Ion hazlii care poti fi trimise prin SMS.  Texte amuzante… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

MESAJE de 8 Martie Ziua Femeii în engleză. Ziua Mamei – Felicitări şi urări în limba engleză

Mesaje de 8 martie Ziua Femeii 2021, în limba engleză. URARI și FELICITARI de 8 martie, Ziua Mamei Surprinde doamnele… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje creștine de Sfântul Ion. Urări pe care le puteți trimite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje creștine de Sfântul Ioan 2021 • Urări și felicitări creștine care le puteți trimite prin SMS celor care își… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă Prilej de bucurie și emoție, atât pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului Crăciunul era sărbătorit pe 7 ianuarie… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

30 Comentarii

raluca 7 decembrie 2012 at 21:08

sunt total de acord cu cele expuse in aceasta scrisoare adresata cantaretului ionut fulea….locul lui este in muzica, politica, problemele cetatenilor, si multe altele il depasesc pe acest personaj muzical care trebuie sa faca ce stie el mai bine …muzica si atat…..cu parere de rau mi-a fost dat sa constat lipsa de politete a lui Fulea care nici macar nu stie sa salute, pacat ….
in incheiere as avea o intrebare sau o curiozitate de ce dnul Fulea face campanie in Cugir cu echipe de tineri adusi cu duba si cu masinile in loc sa faca cu membrii dansului de partid, unde sunt sustinatorii din oras, stau ascunsi in vizuini?

Aurelian 7 decembrie 2012 at 21:49

Desigur Sañedru, va fii reales, si nu oriunde, va fii reales „intaistatator”

Aurelian 7 decembrie 2012 at 21:51

Iar tu Cormos, cum ii „vai de mama ta”, ii vei duce serveta la sesiunile Clubului, lui Sañedru!

Dumitru Radu Cormoș 8 decembrie 2012 at 9:05

Am cunoscut unul Mărginean, care-și zicea Aurelian. Era din Mica Romă.
Servus și Sărbători fericite

Aurelian 8 decembrie 2012 at 16:15

Bine faci Cormos, transmitei salutari!

Status Quo 7 decembrie 2012 at 22:19

‘timate Cormos,
daca ai realiza cat de penibil esti scriind articole ca asta de mai sus probabil n-ai mai scrie vreo 2-3 ani. Nimic. Nici macar nu te-ai mai semna.

Daca contracandidatul lui Fulea e Simedru apai ce cauti tu in articolul de mai sus? Unde-i ”catindatu” monser?

carl froch 7 decembrie 2012 at 22:26

fulea asta,zlatnean pretins sebesan,se baga peste tot,a fost consilier local in Sebes,unde s-a remarcat prin inactivitate si prezenta redusa..domnu,politica nu se face la FF,vrei si capra si varza ramai la capra,unde se pare ca te pricepi..

raluca 7 decembrie 2012 at 22:45

nu consider ca sunt penibila spunand un adevar,,,si totusi daca aveti putin bun simt si putina educatie mi=ati fi raspuns intrebarii pe care v-am pus-o, facand parte din gasca acestui mare domn ar trebui sa stiti raspunsul.se pare ca d-nul Fulea nu va predat codul bunelor maniere, la capitolul vocabular stati destul de rau….pacat ca stiti doar sa jigniti si nu sunteti in stare sa acceptati niste adevaruri…asemenea oameni vor sa ne conduca!!! mai aveti multe de invatat, incepeti prin a vb mai curat si fiti mai civilizati mai ales ca va adresati unei femei.

silviu 7 decembrie 2012 at 22:57

oricum sper sa MA INTELEGI … daca ar fi astea ultimele tale RANDURI …. stai linistit … nimeni nu-ti simte lipsa !

Tusa Reli 8 decembrie 2012 at 2:35

Stimate Domnule Cormos
In general oamenii sint judecati prin prisma realizarilor profesionale si domnul Fulea are destule de aratat ca si domnul Simedru de altfel.
Dumneavoasta din pacate nu aveti nimic de aratat, ati plecat in Canada cu fosta sotie si nu v-ati putut acomoda pentru ca ar fi trebuit sa munciti asa ca ati preferat sa fiti antrenorul de sah al fiului d-voasta si cind fosta sotie nu a mai acceptat sa va intretina v-ati intors acasa si ati devenit membru PNT , mai précis umbra d-lui Berciu.
Apoi ati inceput sa jucati sah in arena politica pentru ca la politica se pricep toti nu-i asa? Si e mult mai simplu decit sa lucrezi, lasa-i pe fraieri sa lucreze!
Daca mai ai o ramasita de bun simt, fi bun si tineti gura inchisa si nu da judecati de valoare in privinta nimanui pentru ca ai fost si ai ramas marunt ca macul si total neimportant. Intoarcete inapoi in vagauna ta si continua-ti viata de membru al societatii de consum, pentru ca nu ai contribuit cu nimic in societatea romaneasca, or canadiana. Esti prea comod si te consideri prea superior tuturor, si daca as fi in local domnului Simedru te-as disponibiliza intr-o clipita, pentru ca ai schimbat stapinii de prea multe ori ca cineva sa aiba incredere in tine.

Dumitru Radu Cormoș 8 decembrie 2012 at 8:49

Mulțumesc mătușă și Sărbători fericite!
Îți spun și ție, nu eu sunt, acum, subiectul.
Am avut o mătușă Reli, pe care am apreciat-o mult. Se pare că nu întâmplător te-ai semnat astfel.
Se vede, se simte că știi și pricepi ce am făcut eu în viață.
Eu o să mai înfăptuiesc. TU!?!
Cu stimă,
Dumitru Radu Cormoș

Aurelian 8 decembrie 2012 at 21:32

Normal ca „te vei infaptui” Cormos, mai ai catva ani si iesi la pensie!

contribuabilu` 8 decembrie 2012 at 2:42

Din cate stiu eu, cantaretii se lupta sa-si cultive talentul si nu vor in ruptul capului sa-si paraseasca meseria. Fulea asta si-a pierdut vocea cumva, de vrea sa intre in politica ? Il tenteaza cumva un somn bun in Parlament – daca e adevarat ce se scrie in articol ?

Dumitru Radu Cormoș 8 decembrie 2012 at 8:59

Mulți oameni s-au lăsat duși de val pentru că au avut gânduri bune. Nu au înțeles decât prea târziu, că unele partide, prin vârfurile lor patologice și perverse, îi vor face să eșueze, împreună cu întregul popor, pe o plajă cu stânci și sânge. La aceste alegeri, ultimul cap al balaurului, îl vom frânge. Anul 2012 nu este anul Maya, este anul România!

Albaiulian 8 decembrie 2012 at 9:57

Dle Cormos sa stii ca veninul dauneaza grav sanatatii! Nu o sa ajungi niciodata un OM!Esti mic, esti foarte mic!Daca nu ai argumente jignest. Dl Fulea valoreaza de zece ori mai mult decat toti aceia care ii pupi, ii pupi… Ma simt ofensat ca traim in aceiasi localitate.

Tudor 8 decembrie 2012 at 11:50

Nu varfurile ii fac sa esueze ci intregul sistem.

Cred ca dumneavoastra va lasati dus de val daca, credeti ca inlocuind un balaur cu alti doi se va produce o schimbare majora in bine.

Felicitari pentru articol, e mult mai bun decat precedentele (desi speram sa atacati mai mult ideile decat persoanele).

Dumitru Radu Cormoș 10 decembrie 2012 at 10:46

Tudor, sunt de acord că această ultimă scrisoare a fost puțin cam dură. Politica presupune și astfel de momente. Tocmai de aceea am scris cele de mai sus, în care precizam că Ionuț Fulea revine în matca sa, cea de succes în muzică.
Ionuț, ai un frumos loc în viață!
Rezultatele obținute de USL și cel al lui Dan Simedru, împreună cu mica și valoroasa sa echipă, reflectă multe.
Urez succes în viață fiecăruia pe calea sa, precum și celor doi competitori: Ionuț Fulea și Dan Coriolan Simedru.

Dumitru Radu Cormoș 8 decembrie 2012 at 9:03

Am cunoscut unul Mărginean care se credea Aurelian.
Servus și Sărbători fericite!

Aurelian 8 decembrie 2012 at 16:48

Ti-am mai spus si mai sus, bine faci ca l-ai cunoscut pe Marginean, transmitei salutari!

Albaiulian 8 decembrie 2012 at 9:47

Chiar daca esti femeie ca sa fi respectata ar trebui sa te respecti matale in primul rand si sa nu te ascunzi in spatele sexului!
Vocabularul pe care il folosesti este unul de tata care sata la poarta si barfeste pe toata lumea, chiar daca nu-i cunoaste.
Cand mai scrii ceva ar fi bine sa o faci in acea perioada a lunii in care gandesti si cu altceva decat cu fundul!In rest numai de bine!

Albaiulian 8 decembrie 2012 at 9:49

Ce am scris mai sus este pentru raluca.

ionel 8 decembrie 2012 at 11:28

Multumesc d-le Radu Cormos.Excelent articolul dumneavoastra.Eram nehotarat in privinta participarii la vot.Voi merge la vot si voi vota:

STEFAN BARDAN–Senator
IOAN FULEA–Deputat

Dumitru Radu Cormoș 10 decembrie 2012 at 10:57

Mă bucur că ați fost la vot. Sunt convins că ați obținut dreptatea dumneavoastră.
Sărbători fericite!

V-a facut Marioara Murarescu cantareti ca si pe Furdui,dar care-i costu 8 decembrie 2012 at 16:54

De ce se scot din afisaj multe comentarii despre ,,lautarul,, ce vrea deputat.Bardane ti-ajunge si tie cu condusul.Fara cantareti in parlament.

Albaiulian 8 decembrie 2012 at 18:24

Dupa cum scrii se vede ca ai absolvit, pe ultimul loc, cursul de alfabetizare. Profilul tipic al votantului indobitocit de antana 3

Ce chestie ! 8 decembrie 2012 at 17:39

Da, ce chestie! Ieri dupa amiaza, pe la ora 4 si ceva, aud dinspre televizor,( desi era inchis) niste zgomote ciudate, niste batai…Deschid televizorul sa vad despre ce batai era vorba… Cand colo, ce sa vezi: presedintele DEMIS era cel care batea! Dar pana la urma tot n-am inteles: batea apa-n piua sau batea campii, asa ca l-am inchis! (televizorul, bineanteles, ca celalalt, orcum e incuiat…!)

Tusa Reli 9 decembrie 2012 at 0:29

Cu privire la Tusa Reli, chiar daca ai mai trai o viata, nu i-ai ajunge la degetul mic. E greu sa te schimbi la 50 de ani, daca n-ai realizat nimic pina acum ma indoiesc ca o sa-ti schimbi modul de viata. Si pupatul dosului nu e munca, la tine a devenit a doua natura. Ai dreptate, in cadrul allegerilor de azi nu tu esti subiectul. Subiectul este viitorul poporului roman, care merita mult mai mult decit nulitati ca si tine. Merita sa fie respectat, si merita sa li se spuna adevarul, si merita in parliament oamenii care se gindesc la soarta acestui poporului, si nu cum sa-si umple buzunarele. Merita romani de suflet, care sa aiba inteligenta si puterea de munca sa ne scoata din rahatul in care sintem. Imi spui ca o sa te realizezi si in prostia ta iti inchipui ca o sa ti se offered un post de secretar de stat ca si Bianu (care este la aceasi nivel intelectual ca si tine ) sau poate chiar ministru la impins hirtia (ca si Motreanu, la asta ai fi bun, thebuie sa recunosc).
Asa ca stimate domnule Cormos trezeste-te la realitate .
Aceasi, pe deplin realizata, si foarte comfortabila in pielea propie
Tusa Reli

Dumitru Radu Cormoș 10 decembrie 2012 at 11:01

Mulțumesc mătușă, acolo unde ești, pentru sfaturi!

No bine ma albaiulean 9 decembrie 2012 at 15:09

Sustin ca nu trebuie ,,cantekaci,,in parlament auzi mo……….albaiulean.

Dumitru Radu Cormoș 10 decembrie 2012 at 10:50

Mă bucur că ați fost la vot.
Sărbători fericite!

Comentariile sunt oprite