Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Scrisoare (de adio): Ionuţ Fulea, numai tu n-ai înţeles, Simedru va fi ales!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dragă Ionuţ (Ioan) Fulea, candidat PDL=ARD la Camera Deputaţilor în Colegiul Cugir-Zlatna, îţi scriu aceste ultime rânduri înaintea alegerilor de duminică, 9 decembrie, pe care le-ai pierdut din start, din mai multe motive. Îţi voi explica unele dintre ele, în speranţa că poate, măcar în ultimul ceas, îţi vei cere scuze fanilor tăi, pentru PDL-ul din care faci parte şi pentru jalnica ta prestaţie din această campanie electorală.
Oricât încerci să te ascunzi după deget, eşti cunoscut numai datorită activităţii tale artistice. În politică, ai rămas un anonim, nu ai avut nicio iniţiativă în calitate de consilier judeţean, nici nu ştiu dacă ai înţeles bine ce scria în proiectele pe care le-ai votat. Problemele oamenilor din judeţ ţi-au fost, în tot acest timp, străine, pentru că singurele tale deplasări în teritoriu au avut ca scop recitalurile artistice şi concertele pentru care ai fost plătit bine de către organizatori. Ceea ce mi se pare firesc de altfel, asta ştii tu să faci cel mai bine pe lumea asta: să cânţi!
Duminică, 9 decembrie, vei pierde alegerile parlamentare, pentru că faci parte din gaşca pedelistă a lui Traian Băsescu, pentru că eşti un Incompetent politic şi un Mincinos, ceea ce nu face cinste artistului Ionuţ Fulea.
Pe modelul maneliştilor, ai făcut play-back politic, vorbind despre iniţiativa ta cu programul „Rabla” pentru utilajele agricole, dovadă că nu cunoşti nici măcar ce s-a întâmplat în guvernarea pedeliştilor tăi. Programul Rabla pentru utilajele agricole a pornit în România încă din 2009! Bună dimineaţa, dragă Ionuţ, bine ai venit în 2012! 2012- Anul Victoriei, Anul USL!
Vreau să te informez pe această cale că România face parte din Uniunea Europeană din anul 2007. Deci, de vreo 5 anişori aşa, conceptul de zonă defavorizată pe care îl propui pentru oraşul Zlatna e expirat! În Uniunea Europeană, dragă Ionuţ (Ioan) Fulea, candidat PDL=ARD, nu mai există zone defavorizate, ci regiuni de dezvoltare. Lecţia despre Europa o ţinem însă altădată.
Ideea ta cu legarea Cugirului de autostradă este de fapt ideea candidaţilor USL din Colegiul Cugir-Zlatna, care au şi făcut demersuri în acest sens. Voi, când aţi proiectat autostrada, aţi uitat de Cugir şi acum vii să dregi busuiocul. Vezi tu, nu ţine. Mai bine faci în continuare vocalize, te pregăteşti de concerte, împarţi CD-uri şi promovezi folclorul, pentru că în politică nu ai ce căuta! Ionuţ, numai tu n-ai înţeles, Simedru va fi ales!
Ca o concluzie, motivul pentru care ţi-am răspuns eu, dragă Ionuţ, şi nu candidatul USL la Camera Deputaţilor, este unul cât se poate de simplu: domnul Simedru nu a dorit să îţi răspundă, pentru că nu a considerat că e cazul să te faci şi mai tare de râs. Domnia sa te-a invitat la o dezbatere în direct, de care ai fugit, pentru că ştii că te-ar fi făcut una cu pământul, din cauză că nu cunoşti legislaţie, nu înţelegi problemele, nu ştii cu ce se mănâncă deputăţia. Dacă ţii cu orice preţ să afli, Dan-Coriolan Simedru te-a compătimit când a văzut ce prestaţie electorală ai şi nu a dorit să te pună într-o situaţie şi mai penibilă, explicându-ţi ce prostii înşiri, ce se întâmplă în Camera Deputaţilor şi cum se rezolvă problemele. Acum ai înţeles de ce?
Toate cele bune, dragă Ionuţ! Îţi promitem că îţi vom asculta cântecele cu aceeaşi plăcere şi te vom aplauda la spectacolele artistice. Nu vrem, nici noi, nici cetăţenii, să te dai în spectacol în Parlament, pentru că, în politică, eşti de statura lui Boc.

Radu CORMOŞ,
Director campanie candidat USL Dan-Coriolan SIMEDRU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea