Rămâi conectat

Economie

Școala duală Bosch Blaj – primul pas către o carieră în automotive (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două nume cu rezonanță în comunitatea locală – fabrica Bosch din Blaj și liceul Timotei Cipariu – inovează educația și îi dau o formă concretă în conceptul de „Scoala duală”.

În cadrul programului de învățământ dual, la Fabrica Bosch din Blaj elevii se familiarizează, treptat, cu tehnologia de ultimă oră şi cu cerinţele unei fabrici moderne. Fie că o fac în atelierul deschis chiar în incinta fabricii sau în cadrul noului centru de dezvoltare inaugurat de curând în imediata proximitate a acesteia, elevii școlii duale lucrează cu entuziasm, animați de gândul unei cariere în industria auto.

YouTube video

Pentru 2021 sunt disponibile două specializări de viitor, electrician și mecanic în industrie, câte 24 locuri pentru fiecare clasă!

 „Am ales acest program deoarece îmi place foarte mult electronica. Este un proiect foarte fain și mă ajută pe viitor în viată. Lucrăm și învățăm multe lucruri noi și le punem în practică „ – Szilard

Te susținem cu traineri specializați, manualele Bosch, laboratoare noi și echipamente de ultimă generație, ca să poți aplica pe loc tot ce înveți.

În plus, primești și bursă!  Condițiile sunt minunate dar și locurile sunt limitate.

„Sunt mulțumit de alegerea pe care am făcut-o și sunt convins că după ce mă voi califica, datorită celor învățate aici, la Școala Duală, voi deveni un tehnician bun. Interacțiunea cu specialiștii din Bosch nu este doar utilă, ci și plăcută, iar acestea sunt doar două dintre motivele pentru care, odată finalizat ciclul liceal, îmi doresc să rămân în cadrul companiei. Dacă ar fi să dau un sfat unui absolvent de clasa a VIII-a, l-aș sfătui să aleagă școala duală. Pe lângă faptul că noi, elevii școlii duale, avem parte de foarte multe beneficii, cu ajutorul programului de învățământ dual, sunt convins că vom avea și un viitor în industrie.”, Darius, 17 ani, elev al Școlii Duale.

 Tu știi ce vrei să faci cu viitorul tău? Înscrie-te acum rapid și simplu, online pe: https://www.bosch.ro/cariere/porniti-cariera-dumneavoastra/elevi/ 

 Scoala Duală Bosch Blaj: câștigi din prima zi, înveți pentru toată viața!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Datoria externă a României a EXPLODAT în luna ianuarie 2024: A crescut cu 4,314 miliarde euro

Unirea Ziarul

Publicat

în

Datoria externă a României a EXPLODAT în luna ianuarie 2024: A crescut cu 4,314 miliarde euro Datoria externă totală a crescut, în ianuarie 2024, cu 4,314 miliarde euro, până la 173,126 miliarde euro, iar deficitul de cont curent s-a majorat cu 78,7%, la 1,358 miliarde euro, informează vineri Banca Naţională a României printr-un comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea