Rămâi conectat

Ştirea zilei

Școala cu clasele 0-VIII „Lucian Blaga” din Ocna Mureș va fi MODERNIZATĂ! Proiectul de 222 500 de lei, lansat în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Școala cu clasele 0-VIII „Lucian Blaga” din Ocna Mureș se va bucura, în curând, de o serie de lucrări de modernizare, ca parte a unui proiect de investiții lansat recent în Serviciul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Potrivit aceluiași document, se vor desfășura lucrări de creștere a performantelor energetice ale clădirii, lucru ce implica montarea unui strat de vată minerală bazaltică de 10 cm grosime la pereții exteriori, termoizolarea glafurilor exterioare cu un strat de polistiren extrudat ignifugat de 3 cm grosime.

Soclurile pereților supraterani vor fi îmbrăcate cu un strat de polistiren extrudat de 10 cm, termoizolarea fundațiilor pe exterior cu polistiren extrudat 10 cm grosime pana la adâncimea de – 0.60 cm fald de cota terenului amenajat.

De asemenea, se va realiza un acces al persoanelor cu dizabilități conform normativelor in vigoare.

Se va executa o rețea de colectare și dirijare a apelor din precipitații și îndepărtarea acestora de către fundația clădirii prin racordare la canalizarea existentă.

Apele meteorice din curțile interioare vor fi preluate la suprafață de rigole cu grătar din fontă ductilă, dirijate spre un cămin de colectare.

Se va amenaja un teren de sport din beton rezistent la uzură si se vor monta 2 poli din structură metalică de fotbal, terenul de sport va fi împrejmuit de plase speciale din material textil sub formă de panou pentru protecția acestuia.

Proiectul este estimat la suma totală de 222 500 lei, iar termenul limită pentru depunerea dosarelor s-a încheiat, în data de 27 ianuarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea