Rămâi conectat

Actualitate

Schimbări masive în interiorul ANAF: Se anunță blocaj total

Ziarul Unirea

Publicat

în

Se anunță blocaj total în interiorul ANAF. Noul ministru al Finanțelor, Florin Cîțu, anunță modificări extrem de importante. Vor fi schimbări masive. Activitatea Fiscului ar putea fi aruncată în aer.

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a anunțat miercuri, într-o conferință de presă desfășurată la sediul ministerului pe care îl conduce, că a semnat ordinul pentru amânarea până în martie 2020 a concursurilor din ANAF programate pentru luna noiembrie a anuui curent.

Trebuie precizat că marți, la sosirea la sediul ministerului, Cîțu declarase că una dintre prioritățile sale va fi reorganizarea ANAF. Iar cealaltă prioritate importantă anunțată de el este ținerea sub control a deficitului bugetar.

Florin Cîțu a declarat atunci că restructurarea ANAF este una dintre prioritățile sale, dar, întrebat dacă o va schimba pe șefa acestei instituții, ministrul a răspuns: ”vom vedea”.

Miercuri, în conferința de presă de la Finanțe, Florin Cîțu a declarat: ”Execuţia bugetară de până acum este îngrijorătoare. La zece luni vom avea tot creştere pe deficit. Situaţia confirmă cele mai mari temeri ale noastre referitoare la situaţia bugetară. Toate datele le voi prezenta săptămâna viitoare într-o conferinţă de presă. De asemenea, vă anunţ că am semnat amânarea concursului pentru ANAF, până în martie anul viitor”.

El a insistat că trebuie depășită perioada când ”angajările erau făcute prin ușa din dos” sau pe baza ”carnetului de partid”. În ceea ce privește demiterea șefei ANAF, Florin Cîț a spus că ministrul Finanțelor va face o analiză și va lua o decizie care se impune.

De menționat că ANAF a inițiat în octombrie 66 de concursuri pentru ocuparea de posturi de directori și șefi în cadrul regionalelor și aparatului central din București al agenției.

sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea