Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Schimbări importante în justiție: Klaus Iohannis numește noi șefi la mai multe secții la DNA, DIICOT și Parchetul General

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Schimbări importante în justiție: Klaus Iohannis numește noi șefi la mai multe secții la DNA, DIICOT și Parchetul General

Joi, președintele Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete privind numirea șefilor la diverse secții din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), precum și Parchetul General, conform unui anunț făcut de Administrația prezidențială.

Printre numirile semnate de președinte se regăsesc:

  • Domnul Ardeleanu Ionuț a fost numit în funcția de procuror-șef al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul DNA, pe o perioadă de 3 ani.
  • Doamna Mincă Marinela a fost numită în funcția de procuror-șef al Secției judiciare penale din cadrul DNA, pe o perioadă de 3 ani.
  • Domnul Todoran Adrian-Petre a fost numit în funcția de procuror-șef al Secției de combatere a criminalității organizate din cadrul DIICOT, pe o perioadă de 3 ani.
  • Domnul Nicolau Adrian-Cornel a fost numit în funcția de procuror-șef al Secției parchetelor militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pe o perioadă de 3 ani.
  • Doamna Constantin Antonia-Eleonora a fost numită în funcția de procuror-șef al Secției judiciare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pe o perioadă de 3 ani.

Citește și: Un deputat din județul Alba, fost primar, trimis în judecată de DNA. Este acuzat de abuz în serviciu

  • Doamna Balcan Cristina-Daniela a fost numită în funcția de procuror-șef al Secției de resurse umane și documentare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pe o perioadă de 3 ani.

Printre numirile notabile se află procurorul Ionuț Ardeleanu, provenind din DIICOT și având o colaborare strânsă cu actualul șef al DNA, Marius Voineag. Marinela Mincă, fostă procuror la Parchetul General, a fost implicată în dosarul procurorului DNA Ploiești, Mircea Negulescu, cunoscut sub numele de Portocală. Adrian Todoran a fost activ în investigarea cazului Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, iar generalul Adrian Nicolau a fost șeful interimar al Secției parchetelor militare și a fost implicat în închiderea dosarului Revoluției de la Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cât vor trebui să plătească românii pentru masa de Paște: Mâncarea, băutura și cadourile vor acapara cea mai mare parte din bani

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cât vor trebui să plătească românii pentru masa de Paște: Mâncarea, băutura și cadourile vor acapara cea mai mare parte din bani Peste 2200 de oameni au răspun, într-un studiu realizat de Veranda Mall, despre bugetul alocat pentru sărbătorile pascale din acest an și ce priorități au în ceea ce privește cheltuielile. Puși în fața […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea