Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Scandalagiu din Cetatea de Baltă amendat de jandarmi cu 700 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

jandarmi - agresiuneUn tânăr din Cetatea de Baltă a fost sancţionat de jandarmi cu amendă în valoare de 700 de lei pentru că a săvârşit mai multe fapte de natură contravenţională.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “acesta se afla în avansată stare de ebrietate şi nu a mai fost lăsat  de către personalul pe ordine să intre în Căminul cultural din localitate şi să participe la o manifestare cultural artistică.

Confruntat cu această interdicţie tânărul a reacţionat violent, a înjurat şi a ameninţat cu represalii, a forţat intrarea în cămin şi a reuşit astfel să pătrundă în incintă. Un echipaj de jandarmerie a observat scena şi a intervenit de urgenţă pentru prevenirea escaladării violenţei şi identificării vinovatului. Foarte nervos şi agitat, acesta a refuzat să coopereze cu jandarmii, a oferit date false de identificare şi chiar a încercat să fugă. A fost condus la autospeciala de intervenţie a jandarmeriei unde, în scurt timp, s-a calmat şi a putut fi reluată procedura de identificare. A reieşit că este vorba de Edmondo S. (32 de ani), domiciliat în localitatea Cetatea de Baltă care şi-a motivat comportamentul agresiv prin faptul că a exagerat cu consumul de alcool. Jandarmii i-au expus faptele contravenţionale pe care le-a săvârşit –  consum de alcool în public, proferarea în public de injurii, expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă, pătrunderea fără drept într-o incintă şi refuzul de a oferi date pentru stabilirea identităţii –  după care l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 700 de lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea