Rămâi conectat

Ştirea zilei

Scandal VIOLENT la Gârbova: Un băiat de 16 ani și o femeie de 36 de ani, transportați la SPITAL, după o bătaie cu pietre, pumni și picioare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scandal VIOLENT la Gârbova: Un băiat de 16 ani și o femeie de 36 de ani, transportați la SPITAL, după o bătaie cu pietre, pumni și picioare

Polițiștii din Sebeș au intervenit luni, 16 august, în urma unei sesizări prin 112, referitor la un conflict între mai multe persoane, care s-ar fi agresat reciproc, în zona unei locuințe din Cărpiniș, comuna Gârbova.

La data de 16 august 2021, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că mai multe persoane s-au agresat reciproc, în zona unei locuințe din Cărpiniș, comuna Gârbova.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii generate de modul de efectuare a unor lucrări de construcție la o locuință, între membrii a două familii s-a produs un conflict spontan, ocazie cu care aceștia si-au aplicat, reciproc, lovituri, cu brațele și picioarele și ar fi aruncat, unii în alții, cu pietre.

În conflict au fost implicate 6 persoane, între care 3 bărbați, două femei și un minor de 16 ani, iar în urma acestuia minorul și o femeie de 36 de ani au fost transportați la spitalul din Sebeș unde au primit îngrijiri medicale, fără să rămână internați.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea