Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

SCANDAL la o creșă din Alba Iulia. Părinții acuză comportamentul agresiv al unei educatoare și al unei îngrijitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Plângeri la Poliție pe numele unei educatoare și a unei îngrijitoare de la o creșă din Alba Iulia. Acestea sunt acuzate de părinții unor copii că ar avea un comportament agresiv la adresa minorilor, atât fizic cât și verbal. În cauză IPJ Alba a deschis un dosar penal.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, Luminiţa Prodan, a declarat luni că la Poliţia municipiului Alba Iulia au fost înregistrate două sesizări din partea unor părinţi, care au avut reclamaţii la adresa a două persoane, o educatoare şi o îngrijitoare.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că ar putea fi întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. Plângerile au fost conexate şi s-a deschis un dosar penal. Verificările se efectuează, deocamdată, cu privire la faptă”, a afirmat Luminiţa Prodan.

Şi Primăria municipiului Alba Iulia, în administrarea căreia se află creşa, a declanşat o procedură administrativă în acest caz, fiind sesizată Comisia de disciplină.

O educatoare şi o îngrijitoare sunt acuzate de părinţi că ar fi avut un limbaj neadecvat şi un comportament similar la adresa copiilor. Cele două au fost înregistrate audio, mama unuia dintre copii amplasând în ghiozdanul acestuia un microfon după ce a sesizat o schimbare în comportamentul băieţelului.

„Nu te mai suport deloc, nesimţitule”, „Eşti o puturoasă”, „De te ridici de pe saltea, te mănânc”, „Când te-ai ridicat, cum te-am rezolvat”, „Urâtul naibii”, „Prostule”, „Măgarul naibii”, „Zăpăcitule”, „Lasă piciorul jos, că o capeţi” sunt câteva dintre insultele care se aud pe înregistrare. Copiii au fost şi bruscaţi, auzindu-se cum plâng, iar drept pedeapsă unii ar fi fost ţinuţi în baie

sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea