Rămâi conectat

Curier Județean

SCANDAL la Mihalț: Doi bărbați, REȚINUȚI după ce au distrus poarta unor vecini și i-au amenințat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SCANDAL la Mihalț: Doi bărbați, REȚINUȚI după ce au distrus poarta unor vecini și i-au amenințat

La data de 6 aprilie 2023, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați de 44 și 35 de ani, din comuna Mihalț, județul Alba, care sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și amenințare.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în seara zilei de 6 aprilie 2023, pe fondul unui conflict pe care o rudă de-a lor ar fi avut-o cu membrii unei familii din comună, s-ar fi deplasat la domiciliul acestora, i-ar fi amenințat cu acte de violență și ar fi distrus elemente din poarta de acces în curtea locuinței.

Cei doi reținuți vor fi prezentați, azi, 7 aprilie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea