Rămâi conectat

Curier Județean

SCANDAL la Cugir: Minor de 17 ani, REȚINUT de polițiști după ce l-a bătut pe un tânăr din Vinerea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Cugir au reţinut un tânăr din oraș ce este cercetat pentru lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta l-ar fi lovit pe un alt tânăr din localitatea Vinerea, în timp ce se aflau pe o stradă din Cugir.

La data de 13 mai 2021, poliţiştii din Cugir au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un tânăr de 17 de ani, din Cugir, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestuia sa reținut faptul că în seara zilei de 13 mai 2021, l-ar fi agresat pe un tânăr de 18 ani, din localitatea Vinerea, în timp ce se aflau pe o stradă din Cugir, tulburând liniştea publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea