Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

SCANDAL la Coșlariu: Un bărbat REȚINUT după ce a bătut un bătrân și l-a bagat în spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SCANDAL la Coșlariu: Un bărbat REȚINUT după ce a bătut un bătrân și l-a bagat în spital

Un bărbat din Coșlariu a fost reținut de polițiștii din Alba după ce a bătut un bătrân de 61 de ani și i-a provocat leziuni în zona capului.

La data de 5 martie 2024, în jurul orei 16.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au intervenit pe raza localității Coșlariu de unde a fost semnalat, prin 112, faptul că două persoane sunt implicate într-un scandal.

Citește și: Scandal la Câmpeni: Bărbat de 49 de ani, reținut de polițiști, după ce și-a agresat partenera

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, un bărbat de 45 de ani, din Coșlariu, l-ar fi agresat pe un bărbat de 61 de ani, din aceeași localitate, provocându-i leziuni în zona capului, pentru a căror vindecare ar avea nevoie de 7 -8 zile de îngrijiri medicale, potrivit concluziilor medico-legale.

Față de agresor, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe și au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

După ce au decontat servicii turistice FICTIVE, cinci POLIȚIȘTI din IPJ Alba, obligați la efectuarea a 30 de zile de muncă în folosul comunității. ”Siguranță și încredere” !

Unirea Ziarul

Publicat

în

După ce au decontat servicii turistice FICTIVE, cinci POLIȚIȘTI din IPJ Alba, obligați la efectuarea a 30 de zile de muncă în folosul comunității. ”Siguranță și încredere” ! Cinci polițiști din IPJ Alba au scăpat de un dosar penal pentru fals și înșelăciune, după ce au decontat ilegal contravaloarea unor servicii turistice de care nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea