SCANDAL la Blaj: Doi bărbați de 41 și 42 de ani, reținuți de polițiști pentru tulburarea liniștii publice. Cei doi și-au adresat injurii și s-au amenințat

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Blaj au reținut doi bărbați care, pe fondul consumului de alcool, au tulburat liniștea publică și s-au amenințat reciproc. Vor fi prezentați în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 14 septembrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați de 41 și 42 de ani, din Blaj, care sunt cercetați, alături de două femei de 37 și 38 de ani, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

ELIT

În sarcina celor doi s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 13 septembrie 2020, în jurul orei 17,00, în timp ce se aflau pe strada Livezii din municipiu, pe fondul unui conflict spontan, generat de consumul de băuturi alcoolice, si-ar fi adresat, reciproc, injurii și cuvinte jignitoare, amenințându-se cu acte de violență. La scandal ar fi participat și două femei.

În cursul zilei de azi, 15 septembrie, persoanele reținute vor fi prezentate în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419