Rămâi conectat

Curier Județean

Scandal între vecini, la Alba Iulia. Au intervenit jandarmii să prevină ”vărsarea de sânge”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii din Alba Iulia au intervenit de urgenţă miercuri seara, pe strada Vasile Alecsandri, deoarece printr-un apel la 112 fusese semnalat un scandal la care participau trei persoane.

La fața locului jandarmii au găsit o femeie şi doi bărbaţi, care se înjurau şi se ameninţau reciproc cu acte de violenţă. În urma verificărilor efectuate a reieşit că iniţiatoarea situaţiei conflictuale a fost femeia, care a înjurat un vecin pe motiv că acesta a refuzat să-i permită să se conecteze la propria lui reţea de energie electrică. Văzând că nu reuşeşte “cu vorba bună” şi-a chemat în ajutor soţul şi, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între cei doi bărbaţi a izbucnit un episod de violenţă verbală care risca să degenereze rapid spre violenţă fizică.

Văzând turnura pe luase cearta iniţială, femeia s-a speriat şi a apelat la jandarmi pentru a linişti situaţia.

În urma intervenţiei oportune a jandarmilor conflictul a fost aplanat şi nimeni nu a fost rănit. Identificaţi ca fiind Iosif I. (46 de ani) şi Niculae M. (37 de ani) bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment, iar cea de la care a pornit incidentul, Teodora D. (39 de ani), cu amendă în valoare de 200 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea