Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scandal între soacră și ginere la Blaj, aplanat de intervenția jandarmilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor din Blaj pentru a aplana un conflict între o femeie şi ginerele acesteia. Trei persoane au fost sancţionate contravenţional.

duba jandarmiPotrivit Maiorului  Jurcoveţ Cosmin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba “incidentul a fost semnalat de o femeie care miercuri, 15 octombrie, la ora 15.00 s-a prezentat la sediul Secţiei de Jandarmi Blaj şi a solicitat ajutor deoarece mama şi soţul său se certau. Locul conflictului a fost indicat ca fiind o gospodărie de pe strada Livezii, spre care imediat a plecat un echipaj de jandarmerie. S-a constatat că se confirmă cele reclamate de femeie şi, în consecinţă, au fost luate de urgenţă măsuri de aplanare a scandalului.

 Din primele verificări, se pare că soacra i-ar fi reproşat ginerelui faptul că în urmă cu aproximativ un an i-ar fi bătut un cal. La rândul său, ginerele a spus că începând din momentul incidentului cu calul, aproape în fiecare zi soacra sa îl înjură şi-l ameninţă şi, deşi a încercat să o determine să dea uitării acel episod, nu a reuşit să o potolească în niciun  chip pe femeie.

Scandalagii au fost identificaţi ca fiind doamna M. C.(67 de ani), domnul V.M. (46 de ani) şi fiul acestuia, M.M. (27 de ani) şi au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

Totodată, cu scopul de a preveni reapariţia unor astfel de fapte, au primit îndrumări asupra comportamentului viitor şi i s-a amintit că, potrivit prevederilor codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu  închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care tulbură ordinea şi liniştea publică prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea