Rămâi conectat

Curier Județean

Scandal într-o familie din Cut – Un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital, înjunghiat de mai multe ori în zona cervicală și abdominală. Agresorul este cercetat sub control judiciar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Sebeş au identificat un bărbat de 27 ani, din localitatea Cut, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unei fapte de violenţă în familie, faptă sesizată poliţiei în data de 06.07.2018, ora 18.58.

La data de 06 iulie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş au identificat un bărbat de 27 ani din localitatea Cut, ca persoană bănuită de comiterea unei fapte de violenţă în familie, faptă sesizată poliţiei în cursul aceleiaşi zile.

În urma cercetărilor polițiștilor se pare că, în 06.07.2018, în jurul orelor 18.50, între bărbatul de 27 de ani şi persoana vătămată, un tânăr de 22 ani, ambii din localitatea Cut, judeţul Alba, a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuţii contradictorii.

Bărbatul de 27 de ani se pare că a aplicat mai multe lovituri tânărului, cu un obiect ascuţit, în zona cervicală și abdominală.

Tânărul de 22 ani a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipiului Sebeș pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Față de bărbatul de 27 de ani a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 07.07.2018 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș cu propuneri legale, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de violenţă în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Deținut de la Penitenciarul Aiud, condamnat pentru ultraj după ce a amenințat un agent de poliție

Unirea Ziarul

Publicat

în

Deținut de la Penitenciarul Aiud, condamnat pentru ultraj după ce a amenințat un agent de poliție Un deținut al Penitenciarului Aiud a fost condamnat pentru ultraj după ce a amenințat un polițist de peniteciare. Magistrații din Aiud au notat că polițistul de penitenciar amenințat de acesta a fost speriat de deținut și a evitat interacțiunea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea