Rămâi conectat

Curier Județean

Scandal în satul Dăroaia, aplanat de jandarmi – doi bărbați s-au certat de la bani, în plină stradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a aplanat un conflict izbucnit între doi bărbaţi din satul Dăroaia, comuna Roşia Montană. O persoană a fost sancţionată contravenţional.

Incidentul s-a petrecut duminică, 29 martie, în jurul orei 14.30 şi a fost semnalat prin apel la 112. Un bărbat a solicitat ajutor deoarece, în timp ce se afla la plimbare cu soţia şi fiica, a fost agresat verbal de un cunoscut.

Un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Roşia Montană a intervenit şi a constatat că motivul conflictului a fost încălcarea unei înţelegeri, cel agresat verbal reproşându-i celuilalt că nu a efectuat o muncă pentru care îl plătise deja. La rândul său, agresorul a reclamat faptul că termenii înţelegerii au fost stabiliţi profitându-se de starea sa de ebrietate, existând o mare discrepanţă între suma plătită şi volumul lucrării de efectuat. Drept urmare, în momentul în care cei doi s-au întâlnit întâmplător pe stradă s-au certat până când au intervenit jandarmii şi au prevenit apariţia unor fapte mai grave.

Principalul vinovat a fost identificat ca fiind A.S.P. ( 30 de ani ), i s-au expus prevederile normei legale pe care a încălcat-o şi, potrivit acestora, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea