Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scandal în comuna Ighiu: Bărbat de 31 de ani, reținut de polițiști după ce și-a amenințat fratele cu cuțitul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scandal în comuna Ighiu: Bărbat de 31 de ani, reținut de polițiști după ce și-a amenințat fratele cu cuțitul

Un bărbat de 31 de ani, din comuna Ighiu, a fost reținut de polițiști după ce și-ar fi amenințat fratele cu un cuțit și l-ar fi urmărit pe străzile din comună. Acesta este cercetat pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 01 februarie 2020, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 31 de ani, din comuna Ighiu, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, atât în data de 31 ianuarie 2020, cât și în data de 01 februarie 2020, l-ar fi amenințat cu moartea pe fratele său, un tânăr de 27 de ani, după care l-ar fi urmărit pe străzile din comună, având asupra sa un cuțit.

În cursul zilei de duminică, 02 februarie 2020, bărbatul a fost prezentat în fața magistraților, care au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea