Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scandal conjugal la Sebeș. Un bărbat și-a amenințat concubina că-i va tăia şi vinde porcul din coteț

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi concubini din Petreşti – Sebeș, care se certau din pricina unui porc, au fost împiedicaţi de jandarmi să-şi facă rău reciproc. Bărbatul a fost găsit vinovat şi a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “aflat în avansată stare de ebrietate, marţi, 5 noiembrie, în jurul orei 13.00, domnul Nicolae B. (36 de ani), din Sebeş, s-a deplasat la domiciliul din Petreşti al concubinei, pentru a pune capăt unor neînţelegeri mai vechi. Alcoolul consumat în exces de bărbat a dus însă la acutizarea divergenţelor dintre cei doi, astfel că, în prezenţa copiilor minori pe care îi au împreună, femeia a fost înjurată şi ameninţată cu acte de violenţă.

Mai mult, la un moment dat, acesta i-a spus concubinei că-i va tăia şi vinde  porcul pe care femeia îl creşte într-un coteţ de la periferia oraşului, dependinţă care ar fi fost, se pare, construită de bărbat. A fost argumentul care a convins-o pe aceasta să ceară ajutorul jandarmilor care au intervenit oportun şi au aplanat conflictul. Principalul vinovat a fost găsit domnul Nicolae, care nefiind la prima abatere de acest fel şi având iniţial o atitudine total necooperantă cu forţele de ordine, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea