Rămâi conectat

Ştirea zilei

Savini Due din Sebeş , producător de mobilier pentru baie, afaceri de 30 mil. euro, în creştere cu aproximativ 17% faţă de 2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, producătorul de mobilier pentru baie controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, estimează că va încheia anul în curs cu o cifră de afaceri de 30 mil. euro, în creştere cu aproximativ 17% faţă de 2017, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor transmise de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a înregistrat în primele nouă luni din acest an o creştere de aproximativ 14% a cifrei de afaceri, faţă de aceeaşi perioadă din 2017, în principal datorită diversificării ofertei şi a proiectelor dedicate clienţilor.

Producătorul de mobilier pentru baie din Sebeş a avut anul trecut o cifră de afaceri de 117,4 mil. lei (peste 25,7 mil. euro), un profit net de 9,4 mil. lei (peste 2 mil. euro) şi un număr mediu de 379 de angajaţi, potrivit datelor publice.

Savinidue este o companie producătoare de mobilier de baie și capace pentru vasul de toaletă, care în cursul anilor a crescut și s-a dezvoltat, mărindu-și gama de produse, oferind clienților un sortiment vast și detaliat, de la mobilier din lemn masiv la mobilier modern vopsit, precum și o gamă amplă de capace wc din mdf.

Caracterizată de o penetrare profundă a piețelor europene, în acest moment Savinidue, cel mai mare producător de mobilier de baie din România, își distribuie produsele în Italia, Austria, Bulgaria, Grecia, Cehia, România, Ungaria, Germania și Ucraina.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea