Savini Due din Sebeş , producător de mobilier pentru baie, afaceri de 30 mil. euro, în creştere cu aproximativ 17% faţă de 2017

Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, producătorul de mobilier pentru baie controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, estimează că va încheia anul în curs cu o cifră de afaceri de 30 mil. euro, în creştere cu aproximativ 17% faţă de 2017, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor transmise de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a înregistrat în primele nouă luni din acest an o creştere de aproximativ 14% a cifrei de afaceri, faţă de aceeaşi perioadă din 2017, în principal datorită diversificării ofertei şi a proiectelor dedicate clienţilor.

ELIT

Producătorul de mobilier pentru baie din Sebeş a avut anul trecut o cifră de afaceri de 117,4 mil. lei (peste 25,7 mil. euro), un profit net de 9,4 mil. lei (peste 2 mil. euro) şi un număr mediu de 379 de angajaţi, potrivit datelor publice.

Savinidue este o companie producătoare de mobilier de baie și capace pentru vasul de toaletă, care în cursul anilor a crescut și s-a dezvoltat, mărindu-și gama de produse, oferind clienților un sortiment vast și detaliat, de la mobilier din lemn masiv la mobilier modern vopsit, precum și o gamă amplă de capace wc din mdf.

Caracterizată de o penetrare profundă a piețelor europene, în acest moment Savinidue, cel mai mare producător de mobilier de baie din România, își distribuie produsele în Italia, Austria, Bulgaria, Grecia, Cehia, România, Ungaria, Germania și Ucraina.

Sursa: zf.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...