Șase echipaje ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență din Alba, la concursuri profesionale pe Stadionul ”Cetate”. Probele pompierilor

Paul Voicu - Primar 2020

Marți, 19.06.2018, începând cu ora 08.30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba va organiza pe Stadionul Cetate din Municipiul Alba Iulia, faza judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din judeţul Alba.

Concurenţii vor avea de susţinut 3 probe practice: pista de îndemânare şi viteză; ştafeta 4 X 100 m şi dispozitivul de intervenţie. Aceste concursuri au ca obiective: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă şi popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă.

ELIT

La concurs, vor participa șase echipaje ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din localităţiile: Abrud, Teiuş, Cugir, Stremţ, Şpring și Sebeș.

Eforturile depuse de concurenţi vor fi  răsplătite cu premii ce vor consta în cupe şi diplome.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...