Rămâi conectat

Ştirea zilei

SĂRBĂTOAREA MUZICII 2017: Renumita formație britanică, SMOKIE, va concerta în 25 iunie, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Festivalurile se țin lanț la Alba Iulia. În ultimul weekend din această lună, 23-25 iunie, e Sărbătoarea Muzicii, iar ultima zi de festival va oferi publicului un concert eveniment susținut de renumita formație britanică Smokie. 

Alba Iulia este unul dintre orașele din România care a păstrat în ultimii trei ani principiile care stau la baza acestui eveniment: diversitatea genurilor muzicale, accesul gratuit la scenă pentru public, sonorizarea unor zone istorice de patrimoniu și, mai mult decât orice, sincronizarea cu eforturile altor țări de a pune în valoare muzica și muzicienii, amatori și profesioniști deopotrivă.

”Pentru anul 2017 propunem o forumulă artistică cu elemente diferite, dar inseparabile ca dinamică și scop, parte a celui mai mare eveniment internațional prin care se celebrează muzica la nivel international. Ziua de 25 iunie, ultima zi a festivalului, oferă publicului un concert eveniment Smokie”, transmit reprezentanții primăriei Alba Iulia.

Smokie este o formație muzicală britanică de muzica rock, activă în perioada anilor 1968-prezent, formată inițial din Chris Norman voce și chitară armonică, Alan Silson la chitară solo, Terry Utley la chitară bas și Pete Spencer la baterie.

De-a lungul anilor formația a reușit să le aducă fanilor zeci de hituri, printre care se numără „Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, „Mexican Girl”, „I’ll meet you at midnight”, „Oh Carol”, „For a few dollars more” și multe altele. De asemenea, Smokie a cântat peste tot prin lume, bucurându-se de aprecierea melomanilor de pretutindeni. Din păcate trupa a suferit și modificări cum ar fi plecarea solistului, Chirs Norman, din Smokie. Acesta a decis să se concentreze asupra carierei sale solo.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea