Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Sărbătoarea Muzicii 2016. Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori ai lumii, va concerta în 25 iunie la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori ai lumii, va concerta în 25 iunie la Alba Iulia, în cea de-a doua zi a Festivalului ”Sărbătoarea Muzicii” 2016.

Italian vocal virtuoso Alessandro Safina,Sărbătoarea Muzicii are loc la Alba Iulia în perioada 24-26 iunie și este unul dintre cele mai apreciate evenimente, destinate unui public de nișă, organizate de Primăria Alba Iulia. Costurile pentru acest festival sunt estimate la 400.000 de lei.

”În Cetatea Alba Carolina, reîncepe Dominația Sunetului! Sărbătoarea Muzicii înseamnă că știți să alegeți ce ascultați și știti să vă bucurați de muzică în starea ei de grație și în formă ei cea mai avansată și mai elevată”, arată Primăria Alba Iulia, despre acest eveniment.

Alessandro Safina, alături de întreaga sa orchestră, va concerta sâmbătă cu începere de la ora 20.30.

Alessandro Safina are o carieră strălucitoare în lumea operei, concertând, cu casa închisă, pe cele mai prestigioase scene de profil. Tenorul italian a cunoscut o creștere a popularității la începutul anului 2000, când a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de încadrat – „Opera-Rock”- după cum îl numeste el însuși.

Single-ul „Luna” a staționat în vârful topurilor timp de 14 săptămâni. Alessandro Safina a colaborat cu numeroși artiști internaționali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis. Concertele lui sunt sold out, publicul de pe toate continentele arătându-se de-a dreptul fascinat de muzica sa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea