Rămâi conectat

Curier Județean

Şapte persoane au fost rănite în tot atâtea accidente rutiere

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lSâmbătă dimineaţa, G.C., de 58 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism s-a angajat în depăşirea unei motociclete condusă de un bărbat de 44 de ani, din Cugir, fără a păstra o distanţă laterală corespunzătoare în timpul depăşirii, acroşându-l pe motociclist. Acesta s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. În urma accidentului motociclistul a suferit plăgi multiple la nivelul membrelor şi a fost transportat la spitalul din Cugir pentru acordarea de îngrijiri medicale.
lSâmbătă seara, pe DN 75, în comuna Scărişoara, H.I.O., de 34 de ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Albac – Arieşeni, l-a acroşat cu partea dreaptă faţă pe un bărbat de 54 de ani, din comuna Scărişoara, care era angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului, pietonul a suferit traumatisme în zona capului, fiind transportat la spitalul din Câmpeni, unde a rămas sub supraveghere medicală.
lDuminică la amiază, pe Calea Moţilor din municipiul Alba Iulia, M.M.T., de 64 de ani, din Alba Iulia, în timp ce staţiona cu un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la deschiderea portierei din stânga faţă şi l-a acroşat pe un bărbat de 42 de ani din Alba Iulia, care circula regulamentar, pe bicicletă, în direcţia Cetate – Centru. În urma accidentului biciclistul a suferit leziuni uşoare, fără a rămâne internat în spital.
lDuminică după-amiaza, pe DN 1 la intersecţia cu DJ 107 C, în afara municipiului Alba Iulia, P.G., de 62 de ani, din Constanţa, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Răchita, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului doi bărbaţi, în vârstă de 22 şi 42 de ani, ambii pasageri în cel de-al doilea autoturism, au fost răniţi uşor.
lTot în 21 august, după-amiaza, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Albac, au fost sesizaţi prin 112 că, pe DN.75, în comuna Albac, a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia o persoană a suferit leziuni. D.I.L., o femeie de 37 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Albac – Scărişoara, l-a acroşat cu oglinda din partea dreaptă a autoturismului pe P.I., de 59 de ani, din comuna Albac, care se afla, în stare de ebrietate, pe partea carosabilă. În urma accidentului bărbatul a suferit leziuni uşoare, fără a rămâne internat în spital.
lDuminică seara lucrătorii Secţiei nr. 11 de Poliţie Rurală Baia de Arieş au fost sesizaţi prin SNUAU 112, despre faptul că pe strada Valea Mare în comuna Bistra a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. M.E.V., de 19 ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un moped, din direcţia localităţii Ciuldeşti spre DN 75, nu a redus viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, a intrat în derapaj şi a căzut pe partea carosabilă. În urma accidentului motoscuteristul a suferit multiple traumatisme, cele mai grave în zona capului, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Câmpeni de unde a fost transferat la Spitalul din Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul motoscuterului nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar în momentul producerii accidentului nu purta cască de protecţie.
lDuminică seara, M.G., de 68 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce circula pe un moped, fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a acroşat o femeie de 93 de ani, care era angajată în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului femeia a suferit leziuni corporale uşoare, rămânînd sub supraveghere medicală în spitalul din Blaj. În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda: A fost semnalată prezența unui URS

Bogdan Ilea

Publicat

în

Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda: A fost semnalată prezența unui URS Prezența unui urs a fost semnalată în cursul zilei de joi, 25 aprilie, aproximativ ora 09:30, în Alba Iulia, cartierul Oarda. Potrivit IPJ Alba, a fost semnalată prezenta unui urs pe raza localității Oarda. A fost emis mesaj RO-Alert locuitorilor din zonă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea