Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

”Sânziana și Pepelea”, un nou spectacol al Teatrului de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia. Va fi prezentat vineri și sâmbătă, la Casa de Cultură a Studenților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia vă invită la un nou spectacol   – ”Sânziana și Pepelea”, care face parte din programul România 100.

Se împlinesc 138 de ani de când, retras la Mircești, Vasile Alecsandri scria feeria națională  ”Sânziana și Pepelea”. O ironie evidentă la adresa societății de atunci și, după cum veți vedea, chiar de acum, piesa își are farmecul ei tocmai prin această prezentare ”feerică” a faptelor și prin personajele pline de umor, reprezentări ale caracterelor umane. Este o piesă care, pusă în scenă cu pricepere de Cristian Pepino, se dovedește a fi potrivită spre înțelegere și prezentare atât celor mici, care au împlinit vârsta de 5 ani,  cât și celor mari. Ținând cont de ceea ce înseamnă o feerie, putem spune că avem toate ingredientele unui spectacol plin de viață, dar și de învățături: personaje fantastice, decoruri și costume viu  colorate și strălucitoare, muzică, magie și aventură.

Așadar, copii, părinți, bunici, educatori și profesori, sunteți așteptați la avanpremiera spectacolului  ”Sânziana și Pepelea” vineri, 16 februarie 2018  și la premieră – sâmbătă 17 februarie 2018. Ambele spectacole se vor desfășura la Casa de Cultură a Studenților, cu începere de la ora 11.00, biletele putând fi achiziționate în holul casei de cultură, înainte de spectacol. Prețul unui bilet este de 5 lei.

Echipa care a construit acest spectacol este formată din: Cristian Pepino – regia artistică și adaptarea, Raluca Maria Aionițoaie și Remus Alexandru Gabor – scenografia, Levente Szöcs – muzica, Ioana Bogățan, Irina Melnic, Teodora Popa, Cătălina Mihăilă, Viorica Boda, Mădălin Costea, Ramona Benchea Mincu și Tudor Popa – distribuția, Elena Madaras – regia tehnică, Ovidiu Tămășan și Călin Popa – lumini, Florin Andrea – sunet, Mirela Tămășan – croitorie, Răzvan Laszlo și Horia Oarga – mașiniști, Marin Goia – tâmplărie. Manager teatru – Ioana Bogățan.

”Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de cel mai proaspăt spectacol al teatrului nostru”, transmit reprezentanții teatrului albaiulian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde.” Au făcut activități de curățenie

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde.” Au făcut activități de curățenie Mai mulți elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” au fost la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde”, pentru a deșfășura diferite activități de curățenie. Citește și: Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea